Stradivarius in Sun Plaza

4.6
15 voturi / 13 pareri

Program "Stradivarius"

L-D : 10.00 - 22.00 Modifica programul

Descriere "Stradivarius"

POVESTEA NOASTRĂ ÎNCEPE CU O CHEIE SOL, CUNOSCUTĂ ASTĂZI ÎN TOATĂ LUMEA CA LOGOTIP AL MĂRCII STRADIVARIUS.
Modifica descrierea

Pareri despre "Stradivarius" (13)

crinavio20 pe 19.03.2010 (11:51)

este unul din magazinele pe care eu le prefer deoarece imi da posibilitatea sa vad mai multe modele sa imi cumpara nu doar haine ci si alte accesirii.parerea mea este ca acest magazin ste potrivit ptr orice persoana indiferent de varsta si sex

BubuAnda pe 19.03.2010 (14:03)

Fiind unul din magazinele cu o gama sortimentala destul de mare in care intru la fiecare partida de shopping, Stradivarius este unul din magazinele mele preferate une mereu gasesc haine pe gustul meu.

Alina_2705 pe 19.03.2010 (20:36)

Stradivarius se inscrie in top 5 magazine preferate. Aceasta marca se gaseste foarte des printre hainele din sifonierul meu. Fac cumparaturi cu foarte mare placere, vanzatoarele au fost intotdeauna dragute cu mine. Colectiile sunt mereu surprinzatoare si totdeauna gasesc ceea ce imi doresc si chiar mai mult astfel ca mi-e foarte greu sa plec cu un singur articol din magazin.

Cori_1 pe 19.03.2010 (21:19)

Am vizitat si eu de curand Sun Plaza si bineinteles nu aveam cum sa ratez acest magazin. Mi-au placut multe hainutze, daca puteam cred ca plecam cu cateva sacose pline, insa m-am rezumat la o pereche de blugi pe care ii ador si la doua tricouri.

ank_adaus pe 21.03.2010 (10:17)

M-am bucurat cand am vazut ca s-a deschis in Sun Plaza acest magazin, este pozitionat foarte bine si este foarte frumos amenajat.Este genul de magazin unde sigur gasesti cateva piese de vestimntatie pe care nu le mai poti uita, preturile sunt normale pentru un astfel de magazin, un pic peste mediu, iar materialele sunt de calitate

mihutzik pe 25.03.2010 (15:50)

super haine la preturi ok!calitatea materialelor,culorile placute,amabilitatea vanzatorilor,ambientul placut ma fac sa pierd zeci de minute printre rafturi,si mai apoi alte zeci de minute la cabina de proba.i love shopping!ma relaxeaza,binedispune si imi da energie!ma face sa ma simt bine , iar hainele de la stradivarius ma fac sa arat bine si sa ma simt frumoasa!

daian_ioana pe 31.03.2010 (14:02)

Stradivarius mi se pare un magazin pentru femeile care vor cat mai mult "Glamour" in viata lor, femei increzatoare in propria putere de seductie, care au incredere in ele, se stiu frumoase, sau vor sa devina si fac tot ce pot pentru asta. Sigur nu este un magazin recomandat femeilor timide. O tinuta de aici, accesorizata cu bijuterii iesite din comun, este o declaratie de stil, chiar daca la prima vedere aceste tnute par ca nu se adreseaza decat femeilor care merg in cluburi.

mibo1 pe 23.04.2010 (20:57)

preturile mult prea mari, nu imi pot permite.

kpshunik pe 24.04.2010 (18:34)

stradivarius este un magazin pentru femeile carora nu le este frica sa isi exprime personalitatea prin hainele pe care le poarta ... mie nu imi este frica si chiar imi face placere sa ma pot juca cu multitudinea de culori si de modele puse la dispozitie de stradivarius ...
preturile nu sunt pentru oricine este adevarat insa macar de ziua voastra va recomand o pereche de pantofi de la stradivarius ... va veti simti mult mai sigure pe voi ....

pupisori pe 25.04.2010 (21:30)

Locuiesc la 5 minute de Sun Plaza unde imi fac zilnic veacul. Stradivarius este unul dintre magazinele in care intru cel mai des. Imi place sa probez produsele comercializate de ei si ador sa achizitionez acele produse de la ei care se potrivesc cel mai bine personalitatii mele!!

Ela pe 04.01.2023 (16:02)

Se potrivește un cardigan cu o rochie lungă?

Da, un cardigan de damă se potrivește perfect cu o rochie midi sau maxi. Merge bine pentru zilele mai calde, când serile sunt mai răcoroase, dar și sub un palton sau o geacă în sezonul de toamnă/iarnă.
https://www.mohito.com/ro/ro/imbracaminte/pulovere/cardigane

Comenteaza
vlad_graphix pe 26.04.2010 (20:13)

Un magazin in care te poti metamorfoza, un magazin de unde poti sa iesi ca o adevarata bomba sexy, la moda si cu mult stil ... desigur daca iti permiti. Cu toate ca au preturile usor ridicate consider ca orice femeie care se respecta trebuie sa poarte Stradivarius!

marlen88 pe 29.04.2010 (13:42)

Este unul dintre cele mai caute magazine in randul tinerilor, pentru ca gasesti haine, incaltaminte si accesorii, accesibile oricaror buzunare.Este un magazin care isi mentine stilul in functie si de colectiile noi.Daca exista, in mall-uri inseamna ca are prestigiu.

valy pe 11.11.2012 (18:09)

preturi mari si calitate proasta

gentile facute din materiale f proaste si preturi prea mari

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Stradivarius"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat