Sunshine Club Luxury Spa

3.7
3 voturi / 15 pareri
Adresa:
Strada Soseaua Nordului nr. 94 C Bucuresti
Telefon:
0372 73.06.93, 021 232.60.49
Fax:
021 232.60.79
Web:
http://www.sunshineclub.ro/
Email:
[email protected]
Modifica date de contact

Program "Sunshine Club Luxury Spa"

Luni-Vineri : 9.00-21.00
Sambata : 9.00-18.00
Duminica : programari expres Modifica programul

Descriere "Sunshine Club Luxury Spa"

La Sunshine Club Luxury SPA, un sanctuar al frumusetii si calitatii, terapeutii nostri va ofera ultimile noutati din domeniul terapiilor corporale si faciale, ultimele tendinte in domeniul stylingului si al ingrijirii mainilor si picioarelor, precum si programe personalizate de SPA fitness.
Va veti elibera de stresul cotidian si veti intra in comuniune cu elementele naturii prin meditatie si relaxare in atmosfera de lux a Sunshine Club Luxury SPA - un Day SPA autentic!
Modifica descrierea

Pareri despre "Sunshine Club Luxury Spa" (15)

Dana T pe 28.11.2010 (00:28)

Imi place intretinerea la unghiile false care mi le face Dani. Imi place ca este tot timpul curat si nou. Ma relaxeaza cand vin la man la Dani.

Au preturi cam mari la anumite servicii. Si ma enerveaza ca a plecat stilistul meu de par Cornel. Imi placea ca puteam sa imi fac toate serviciile intr-un sg loc.

codruta M pe 28.11.2010 (15:52)

Am fost si eu la Sunshine. Este frumos si multa lume buna am vazut acolo.
Eu merg la corporal la LPG. Fetele sun foarte profi.Am slabit si ma mai duc..
Acum merg si la Mirela la manichiura.
Preturile nu sunt mai mari ca in alte saloane de lux,in schimb amabilitatea lor est e de nota 10plus,nu ca in alte parti...

Totul mi-a placut....!!!!
Nu am ce reprosa: produse de calitate,servicii exceptionale,luminari aprinse,muzica de relaxare..excelent!!!

mmbaciu pe 15.12.2010 (15:17)

In primul rand ambientul si amabilitatea personalului, vesela atenta; conditiile de acolo - efectiv m-am relaxat dupa un tratament capilar insotit de masaj , lumina difuza si muzica placuta.
In principal rezultatul a fost extraordinar: am intrat creata si bruneta cu un par incalcit si uscat si am iesit o roscata cu parul intins, starlucitor si matasos, o surpriza placuta pentru sot dealtfel.

-

Jo121 pe 20.01.2011 (00:06)

locatia si atat.

http://dinviata.eva.ro/de-nota-10/sunshine-club-luxury-spa-never-ever/#comment-210

elisa pe 26.02.2011 (17:26)

MI-a placut Totul!! sunt frumosi,serviabili,profesionisti!! Dar mai ales mi-a placut la Mona la par!! Mi-a facut o schimbare de look Senzationala!!! M-am vopsit,tuns si coafat bineinteles!!! M-a placut toata lumea dar mai ales logodnicul meu. Bravo Mona!!!

Totul mi-a placut!! Deci se poate si in Romania

ililka pe 03.03.2011 (21:05)

sunshine Club-un centru ce trebuie vizitat!! percsonal f amabil si zimbitor!
eu am fost la tratamente corporale la Mona si am facut LPG-12 sedinte inainte de Craciun. efecte f bune. ma mai duc dupa Paste sa ma slabeasca . Miine ma duc la bronz organic tot la Mona. se vede foarte frumos. m-am facut inainte de Revelion. Parca tocmai venisem din Insule exotice!!!
Ilinka

ildiko pe 03.05.2011 (12:42)

foarte frumos,elegant,primitor si mai ales profesionisti!!!

ivana pe 08.12.2011 (17:52)

mi-a placut atmosfera. Mi-a placut la coafor la Valentin. Esuper profi. Foarte tare in tunsoare. Bravo!
Ivana

ariadna pe 17.12.2011 (09:52)

echipa frumoasa,calda cu zimbetul pe buze.
unghii tehnice de nota 10 cu felicitari la Dani!
Cosmetica de exceptie,de exceptie,uluitoare la mariana! cred ca e cea mai buna din Romania.
Bravo! si la mai multi ani!
ariadna

daniela pe 19.12.2011 (09:25)

Am fost la Sunshine la recomandare.
Am fost placut impresionata inca de la intrare. Am vazut ca aveau covor rosu la intrare pe scari. Ornat frumos cu brad.Nu stiam ce se intimpla! Oare unde am nimerit? Sa te tii preturi...
dar nu a fost asa1 am aflat ca au serbat 10 ani de activitate. Bravo Sunshine. Si ce e mai important . au reduceri la pachete. 2x10-se respecta oamenii.
Dar sa revin: am fost la Gabi la tratament cosmetic si epilat si apoi la manichiura la Dany. Am fost impresionata de modul cum te trateaza: Excelent.
La receptie la plecare am facut si un abonament de 10 sedinte la cosmetica,manichiura si coafor. Avantajoasa oferta asa incit am sa vin si cu soera mea.
Felicitari Sunshine-m-ati cucerit.
Dana

ivana pe 17.04.2012 (09:58)

mi-a placut atmosfera,curatenia,amabilitatea si mai ales profesionalismul lor(Mona la corp si Mariana la cosmetica-atit am fost).
Tratamentul cosmetic facut la Mariana nu sufera comparatie!! nicaieri nu am facut un astfel de trat!!!! este demential!!! o recomand din tot sufletl!! mergeti doamnelor/domnilor la ea si nu veti regreta!!!
Ivana(din Bulgaria)

isabela pe 20.04.2012 (20:14)

am fost la sunshine la power plate pentru ca este foarte eficient.mie nu-mi place sportul iar power plate echivaleaza cu milte ore de fitness..
este un centru cu un personal foarte bun,amabil si mai ales este foarte curat.
am ajuns si la tratam corporale la Cristina.Fata e meseriasa,a facut Kineto-stie cum sa lucreze. cred ca-mi fac abonament. merita!

bianca radu pe 26.01.2013 (09:53)

Imi place la Sunshine pentru ca este ALTFEL decit in toate celelalte saloane din Bucuresti. Te simti ca acasa, nu tu fitze,nu tu figuri de zona..!! Bravo!
Fetele de la corporal sunt Magnifice!!!
Mai merg si la cosmetica la Mery(mariana). Este excelenta.!! Va rog incercati si Sunshine club daca vreti sa slabiti sau sa aveti un ten impecabil. Apropos! era sa uit: Mery face cele mai frumoase sprincene pe care le-am vazut vreodata!!!
Bianca R

elena ionescu pe 30.01.2013 (17:07)

Pina acum am crezut ca slabirea este posibila numai si numai daca faci sport!! La Sunshine am descoperit ca se Poate slabi si daca urmezi programul personalizat pe careti-l fac terapeutele de la Sunshine!!.
tratamentele corporale,Lpg, Power Plate,masaj ,sauna medicinala si ...putina dieta!! Incercati dragele mele tot ceea ce tine de slabit la Sunshine!!! Nu veti regreta. Nu am incercat nimic asltceva la Sunshine,dar sora mea mi-a spus sa merg si la Mariana la cosmetica. O sa revin dupa ce merg si la cosmetica.
o zi buna,
Elena

isabela marinache pe 05.01.2014 (14:31)

Am o pedichiura mai grea si nimic nu era bun. Am fost la MARIA la Sunshine si sunt ca noua!!!!Face PODOLOGIE,adica pedichiura medicala!!! Au si aparatura specifica!!!!!
Bravo! Mergeti la Maria pentru orice problema la picioare

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Sunshine Club Luxury Spa"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat