Swarovski in Bucuresti Mall

4.2
6 voturi / 6 pareri
Adresa:
Complex Comercial Bucuresti - Mall, Calea Vitan , nr. 55-59, parter Bucuresti
Telefon:
021 327.68.27
Web:
http://www.cellini.ro/...
Modifica date de contact

Program "Swarovski"

Luni-Duminica 10-22 Modifica programul

Descriere "Swarovski"

Swarovski este cea mai mare si mai cunoscuta companie producatoare de cristale din intreaga lume. De mai bine de 100 de ani compania de bijuterii Swarovski umple viata oamenilor de bucurie, fantezie si stil, aducand bunul gust si eleganta mai aproape de iubitorii de cristale si bijuterii.



Sodo Migliori Romania este importatorul oficial al marcii de bijuterii in Romania. Special pentru clientii nostri, in fiecare magazin de bijuterii si accesorii Swarovski veti putea beneficia de consiliere in alegerea produsului potrivit dorintelor dumneavoastra din partea consultantilor nostri.



Abilitatile artistice si de design ale companiei de bijuterii Swarovski sunt evidente in colectiile de bijuterii si accesorii, iar articolele pentru cadouri si colectionari sunt create la cele mai inalte standarde, din cristale fatetate de cea mai buna calitate. Designerii internationali au interpretat tendintele din design-ul contemporan in cristale, rezultand astfel o superba colectie de Accesorii din Cristal pentru Casa (Crystal Home Accesories).
Modifica descrierea

Pareri despre "Swarovski" (6)

lumyole pe 11.01.2010 (19:46)

Am lantisor cu pandantiv de la acest magazin ,de care m-am indragostit. O dorinta a mea ar fi sa pot adauga si cercei sau bratara din aceiasi colectie

Silvia_Mirabela pe 03.03.2010 (21:26)

poate sa imi zica si mie cum pot vede fotografi ciu inele de mireasa ca de o ora ma invart pe aicia si degeaba

bogdan pe 09.09.2010 (20:30)

www.crystalglamour.ro

Comenteaza
deea31 pe 27.03.2010 (14:21)

swarovski este un magazin cu bijuterii intr-adevar pretioase...nu plastic, nu fier, nu argint ieftin, ci pietricele superbe si mult aur alb imbinate in modele extrem de frumoase ce ne fac sa devenim mult mai feminine si increzatoare in fortele proprii. fiecare femeie ar trebui sa aibe cel putin o bijuterie swarovski. sper sa castig cei 200 ron pt a-mi cumpara o pereche de cercelusi pt bal :D

modificat de deea31 pe 27.03.2010 (14:21)

pupisori pe 29.03.2010 (17:34)

Splendid, o adevarata lume sclipitoare este acest Swarovski. Intri in magazinul acesta si parca uiti de orice problema. Aici ai ocazia sa admiri si chiar sa si cumper - asta daca te tin buzunarele - unele dintre cele mai frumoase colectii de cristale din Romania.
Poti admira in voie tot ce doresti, nimeni nu te va trata urat chiar daca stiu ca esti acolo numai ca sa admiri aceste frumuseti.
Recomand cu caldura!

Manu_Ema pe 31.03.2010 (01:36)

Pentru ca noua moda este cea a cristalelor Swarovski aplicate pe orice, nu am fost prea tentata sa intru sa vizitez magazinul lor deschis in Bucuresti Mall. Am facut-o insa mai tarziu, curioasa sa vad mai de aproape o serie de creatii sclipitoare la propriu si am ramas fascinata. Urmatorul pas va fi sa-mi cumpar ceva de acolo, recunosc ca bijuteriile m-au cucerit.

Madalina pe 23.04.2015 (17:18)

Buna ! Am un inel luat de la un magazin swarovski din strainatate. As dori sa il modific, adica sa il mai micsorez, Unde as putea face asta? va multumesc !

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Swarovski"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat