Swarovski in Baneasa Shopping City

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Șoseaua București-Ploiești 42D, sector 1 Bucuresti
Telefon:
021 361.13.84
Web:
http://www.cellini.ro/...
Modifica date de contact

Program "Swarovski"

Luni-Duminica 10-22 Modifica programul

Descriere "Swarovski"

Swarovski este cea mai mare si mai cunoscuta companie producatoare de cristale din intreaga lume. De mai bine de 100 de ani compania de bijuterii Swarovski umple viata oamenilor de bucurie, fantezie si stil, aducand bunul gust si eleganta mai aproape de iubitorii de cristale si bijuterii.

Sodo Migliori Romania este importatorul oficial al marcii de bijuterii in Romania. Special pentru clientii nostri, in fiecare magazin de bijuterii si accesorii Swarovski veti putea beneficia de consiliere in alegerea produsului potrivit dorintelor dumneavoastra din partea consultantilor nostri.

Abilitatile artistice si de design ale companiei de bijuterii Swarovski sunt evidente in colectiile de bijuterii si accesorii, iar articolele pentru cadouri si colectionari sunt create la cele mai inalte standarde, din cristale fatetate de cea mai buna calitate. Designerii internationali au interpretat tendintele din design-ul contemporan in cristale, rezultand astfel o superba colectie de Accesorii din Cristal pentru Casa (Crystal Home Accesories).

Acesta este gama de produse pe care compania de bijuterii Swarovski o ofera clientilor sai din intreaga lume. Produsele cu cristale Swarovski reprezinta alegerea optima pentru cadouri business, indiferent daca sunt bijuiterii sau accesorii.
Categorie: Magazine bijuterii
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Swarovski"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat