Tan-tation

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Str. Gheorghe Titeica nr.190, a 2-a barieraSector 2, Bucuresti
Telefon:
0767 43.44.56, 031 107.46.80
Web:
http://www.tan-tation.ro
Modifica date de contact

Descriere "Tan-tation"

Tan-tation a adus in Romania, special pentru tine, un concept ce revolutioneaza tratamentul de ingrijire a pielii. Sistemul de bronzare pe baza de tratament HVLP (volum mare presiune joasa) ce ofera tratamente extrem de personalizate de ingrijire a pielii si de bronzare fara expunere la raze ultraviolet.

Beneficiile unui bronz la Tan-tation:

1. Bronzul oferit de Tan-tation este un tratament pentru piele datorita faptului ca solutia de bronzat este pe baza de extract de nuca si aloe vera ce confera un bronz natural si uniform si nu lasa pielea lipicioasa dupa bronzare, in plus asigura inclusiv hidratarea pielii. Nu contine DHA.

2. Tan-tation foloseste sistemul “spray & go” care asigura o aplicare uniforma a solutiei de bronzat. Se poate alege nuanta si intensitatea dorita a bronzului deoarece masina de bronzat e prevazuta cu 3 nivele de pigmentare, de la uşor până la foarte intens. Dacă ai probleme de depigmentare a pielii, există un cap de spray special conceput ce pulverizeaza solutia concentrat pe acea suprafata, astfel incat sa acopere zonele depigmentate, obţinându-se un bronz uniform.

3. Un bronz de durata: datorita tipului de solutie folosit, bronzul de la Tan-tation se mentine intre 7 si 10 zile.
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Tan-tation"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat