Taverna Adonis

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Intrarea Silistraru Bucuresti
Telefon:
0740 22.03.22, 0722 23.87.52
Web:
http://www.taverna-adonis.ro
Email:
office@taverna-adonis.ro
Modifica date de contact

Descriere "Taverna Adonis"

Conceptul de ''TAVERNA'', vechi de peste 2500 de ani, a rezistat tuturor intemperiilor istorice, ale greciei pina in de azi.

Este locul unde grecii se aduna in jurul mesei plina de gustari alaturi de ouzo, mincare traditionala, fructe de mare...inconjurati de prieteni ori familie, pentu asi hrani nu numai stomacul ci in special spiritul.

Pornind de la aceast concept ne-am gindit sa spargem monotonia si sa va aducem aproape o copie a unei TAVERNE autentice grecesti.

Astfel, am adus bucatari greci, care la rindul lor au adus retete traditionale, ingrediente grecesti alese cu grija, am renovat incinta si bineinteles pentru ca nu putea fi complet fara muzica, formatia ELLADA BAND. Incercam ca fiecare client care ne trece pragul sa ramana cu o amintire de neuitat.

De aceea ne-am trasat legi clare, cum ar fi: nu facem rabat de la calitate inlocuind ingredientele autentice grecesti cu altele doar pentru ca ne sunt mai la indemana si nu in ultimul rand , respect pentru banii clientilor.

Asadar daca v-ati plictisit la birou, luati o pauza!

Seara va asteptam impreuna cu familia ori prietenii la o masa bogata stropita de un vin bun sau ouzo ambianta greceasca data de formatia ELLADA BAND.

Va asteptam in TAVERNA noastra unde gasiti mancare buna si proaspata, servire calda, atmosfera prietenoasa, muzica buna, petrecere pe cinste!!!
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Taverna Adonis"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat