Taverna Sarbului

4.6
5 voturi / 10 pareri
Adresa:
Strada Tipografilor, nr. 31 Bucuresti
Telefon:
021 490.60.50
Web:
http://tavernasarbului.ro/...
Email:
[email protected]
Modifica date de contact

Descriere "Taverna Sarbului"

Dupa cum ne indica si numele, la Taverna Sarbului, vom consuma cele mai gustoase retete sarbesti.
Modifica descrierea

Pareri despre "Taverna Sarbului" (10)

mihaelamicu2001 pe 20.01.2010 (16:17)

de fiecare data cand am mers la Taverna Sarbului am ramas cu un gust dulce si mi-am promis ca voi mai merge...E un loc placut, servirea buna, tacamurile curate luna, mancarea buna si muulta :).....ma ramane si pt acasa chiar....clatitele foarte bune....mancarea foarte foarte buna...orice am luat a fost bun...bine facut...proaspat....De cate ori vreau sa merg undeva cu prietenii la masa sunt inclinata sa aleg din nou Taverna Sarbului....Seara au si muzica - formatii etc..totul se imbina placut Nota 10

varlananca pe 11.04.2010 (16:54)

Cand treceam pe Valea Prahovei, pe langa taverna Sarbului, ma intrebam cand oare ne va creste si in Bucuresti un astfel de loc, frumos,. cu mancaruri de-ti lasa gura apa, peisaj superb, ambianta de 100 de puncte, muzica si toate acareturile.Cand a aparut si in Bucuresti m-am bucurat si m-am gandit ca in afara de peisajul de munte sper ca celelalte elemente sa fi ramas la fel.
Victorie, sunteti de nota 10, dar si eu primesc aceeasi nota ca am repwetat experienta deosebita culinara pe care am avut-o mai demult.

modificat de varlananca pe 11.04.2010 (16:55)

veronica pe 13.04.2010 (17:28)

O locatie foarte placuta, cu muzica interesanta si personal amabil. Mancare gatita si prezentata exemplar, varietate a felurilor disponibile care ar putea multumi cele mai exigente gusturi.

mirelootza pe 13.04.2010 (18:14)

Am fost si mi-a placut foarte, foarte mult. Servire impecabila, amabilitate la maxim, intr-adevar aici poti sa spui ca e ca la mama acasa: manacarea este de fiecare data proaspata si bine facuta. Si da, mancarea este muuuuuulta!!

jolica pe 13.04.2010 (18:40)

Ambient placut dar mancarea este scumpa si nu nemaipomenita. Sincer nu merita decat pentru ambient.

goran monalisa cristiana pe 22.12.2010 (17:53)

Din fericire ii cunosc foarte bine pe cei ce au deschis Taverna Sarbului, si asa cum sunt oamenii acestia asa este si acesta locatie. Atmosfera de acolo este foarte pietenoasa si chiar nu trebuie sa te comporti la "4 ace" poti avea si scapari. Personalul este foarte bine instruit(vorbim despre un patron sarb) iar mancarea este excelenta si multa.

Ce nu mi place este faptul ca locatia se inchide la orele 00:00

myt pe 14.02.2011 (09:19)

Locatie placuta, mediul ambiant este relaxant, personal amabil, servire prompta, mancare buna si portii mari, mari, mari...

Zona in care se afla( lipsa mijloacelor de transport- taxi sau masina personala).

lucioasa pe 16.02.2011 (15:55)

cei mai deliciosi papanasi cu smantana....nu se mai gasesc altii atat de buni in tot Bucurestiul!!!!

din pacate pentru mine preturile sunt cam piperate si nu pot merge atat de des cum as vrea acolo..:(

motan_eu pe 29.08.2011 (10:24)

Recunosc,n-am avut niciodata un respect extraordinar pentru fasole.Nu ii intelegeam gustul,mi se parea de neinteles precum o femeie pe care nu pui baza.Asta pana am dat prima oara peste ea si s-a intamplat chiar la Taverna Sarbului.
A venit la masa modesta,fara ajustari inutile,asteptand-o sa o descoper: fierbinte,cremoasa,cu un gust care se sparge in zeci de alte arome odata ce ii mesteci boabele grase si sosul dens.
Aromele s-au plimbat in acea seara pe papilele mele gustative ca la ele acasa,variind de la sunca afumata,la inceput,pana la cimbru,morcov si piper,spre final.Iar carnaciorii afumati care o insotesc te uimesc incontinuu cu aroma lor tare de fum.
O minune!

motan_eu pe 29.08.2011 (10:26)

Atmosfera tavernei este de vis in compania familiei si servirea rapida a ospatarilor merita sa vii in acest loc chiar daca preturile sunt putin piperate dar faptul ca mergem de 2 ori pe an noi il consideram ca este o oaza de rasfat si relaxare.

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Taverna Sarbului"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat