Teatrul de pe Lipscani

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Str. Lipscani, nr. 53 Bucuresti
Telefon:
0734 00.02.36
Web:
http://www.teatruldepelipscani.ro
Modifica date de contact

Descriere "Teatrul de pe Lipscani"

Teatrul de pe Lipscani este, la momentul actual, cel mai mare teatru independent din România. Este, de asemenea, una dintre cele mai interesante şi complexe instituţii teatrale din spaţiul cultural bucureştean, având un repertoriu extrem de variat.

Spectacolele Teatrului de pe Lipscani acoperă o gamă variată de texte dramatice, atât ale unor autori clasici şi consacraţi, cât şi dramaturgie contemporană universală. De asemenea, genurile dramatice cuprinse de repertoriul teatrului sunt diverse, publicul putându-se bucura atât de comedii spumoase, cât şi de drame impresionante. Nu în ultimul rând, Teatrul de pe Lipscani şi-a atribuit şi misiunea de a educa un public tânăr şi foarte tânăr, realizând, astfel, şi spectacole de teatru pentru copii.

Un alt atu al Teatrului de pe Lipscani este echipa artistică a acestuia. Spectatorii ce trec pragul teatrului nostru, se vor putea bucura de prezenţa, pe scena noastră, a unor nume importante din teatrul românesc: Horaţiu Mălăele, Adriana Trandafir, Magda Catone, Valentin Teodosiu, George Ivaşcu, Mihai Călin, Lucian Iancu sau Mihai Ciucă. Alături de toţi aceştia, se află şi actori tineri, dar deja îndrăgiţi de publicul bucureştean: Dan Rădulescu, Meda Victor, Lari Giorgescu şi Pavel Ulici.

Teatrul de pe Lipscani organizează, de asemenea, şi evenimente speciale, dedicate artelor spectacolului, dintre care cel mai important este “Fest pe Lipscani”. Dorindu-şi să acopere o arie cât mai mare în domeniul artei, teatrul nostrum se implică şi în organizarea unor evenimente muzicale şi de dans, în stagiunea 2015-2016 deschizând acest drum cu “Tango pe Lipscani”.

Sunteţi, aşadar, aşteptaţi şi invitaţi să vă bucuraţi de spectacolele din repertoriu şi să aplaudaţi unii dintre cei mai buni actori din teatrul românesc pe care îi puteţi urmări pe scena Teatrului de pe Lipscani.

Biletele pentru spectacolele Teatrului de pe Lipscani se pot procura de pe www.bilete.ro şi de la casieria teatrului (str. Lipscani nr. 53).

Detalii la nr. 0734.000.236
Categorie: Teatre
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Teatrul de pe Lipscani"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat