Teatrul Luni de la Green Hours

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Calea Victoriei, nr. 120 Bucuresti
Telefon:
021 314.57.51
Web:
http://www.green-hours.ro/
Modifica date de contact

Descriere "Teatrul Luni de la Green Hours"

Dupa diverse tatonari si "cochetarii" cu jocul de teatru, incepute chiar din 1994, "Teatrul Luni" de la Green Hours, a luat fiinta in decembrie 1997 ca primul cafeteatru din tara noastra si este, din acel moment, prin stagiunea sa NON-STOP (serile de luni, apoi si de marti, si din ce in ce mai des, inca o a treia zi din saptamana - 52 saptamani pe an), singurul teatru cu "stagiune permanenta" din tara.
In cei aproape 8 ani de activitate neintrerupta au avut loc aici peste 36 de premiere cu spectacole in productie proprie, jucate pana acum in peste 1000 de reprezentatii, precum si alte zeci si zeci de reprezentatii ale unor spectacole preluate sau invitate (ale altor diverse trupe sau companii independente). Teatrul Luni este probabil cel mai longeviv teatru independent din Romania, si cu siguranta, alaturi de Teatrul ACT, cel mai cunoscut nume si spatiu neconventional din lumea teatrala independenta romaneasca.
Serile de teatru de la Green Hours 22 - Teatrul Luni - au reunit si reunesc nume de prestigiu ale scenei romanesti - Maia Morgenstern, Coca Bloos, Andreea Bibiri, Florin Piersic jr, Marius Stanescu, Daniel "Doctoru" Popa, Dorina Chiriac, Mihaela Radescu, Constantin "Taca" Cojocaru, Dragos Bucur, Dorina Crisan Rusu, Dorin Andone, etc., - in spectacole (mai ales off-off Broadway), lucrate de tineri regizori, scenografi si dramaturgi dintre cei mai valorosi (Ana Margineanu, Radu Afrim, Theodora Herghelegiu, Peca Stefan, Alina Herescu, Ina Isbasescu, Lia Bugnar, Gianina Carbunariu, lucrate de tineri regizori, scenografi si dramaturgi dintre cei mai valorosi (Ana Margineanu, Radu Afrim, Theodora Herghelegiu, Peca Stefan, Alina Herescu, Ina Isbasescu, Lia Bugnar, Gianina Carbunariu, Alexandru Berceanu, s.a) dar si de "consacrati" in domeniu, precum: Al. Dabija, Dragos Buhagiar, Lia Mantoc, Al. Tocilescu, Florin Fieroiu, etc. Spectacolele de la la Green Hours si-au castigat de-a lungul anilor un auditoriu din ce in ce mai numeros si un impact pe masura in mass media, atragand tot odata colaborarea a din ce an ce mai multi tineri artisti ai scenei. Dintre acestia, nu putini au debutat sau/si au confirmat in spatiul si in acelasi timp atmosfera neconventionale ale clubului.
Categorie: Teatre
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Teatrul Luni de la Green Hours"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat