Ted’s Coffee Co. in AFI Palace Cotroceni

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Bulevardul General Vasile Milea, nr. 4 Bucuresti
Telefon:
0740 08.52.16
Email:
info@tedscoffeecompany.com
Modifica date de contact

Descriere "Ted’s Coffee Co."

Fie că este vorba de un latte,un cappuccino sau un frappe oamenii sunt dependenți de cafea iar în acest context cafeaua de specialitate a cunoscut în ultimii ani o creștere explozivă. Ted’s Coffee Co. a apărut din pasiune pentru cafea dezvoltând un nou concept care vine în întâmpinarea consumatorilor dornici de a savura un produs de calitate.

MISIUNEA NOASTRĂ

Misiunea noastră este de a oferi clienților noștri cea mai bună băutură în cel mai scurt timip construind relații durabile cu aceștia.Vrem să devenim furnizorul de cafea preferat nu numai pentru produsele excepționale pe care le oferim ci și pentru modul de servire cald și prietenos, întotdeauna cu zâmbetul pe buze.

CAFEAUA

Ted’s No 6,este un amestec format din 6 cafele de origine, 100%arabica ,provenite din Guatemala,El Salvador,Etiopia,India,Brazilia.

Foarte bine balansată, cu aromă de caramel și cacao și un retrogust de tutun dulce,aciditate medie,cafeaua Ted’s vă surprinde și cele mai exigențe gusturi.

MENIU ȘI PRODUSE

Toate băuturile noastre au la bază espresso care prin certificarea CSC garantează însăși calitatea și autenticitatea cafelei. Folosim doar ingrediente de calitate oferind o gamă variată de preparate pe bază de cafea, de la cele clasice până la semnături personalizate. Prețurile extrem de competitive, serviciul rapid și prietenos și cunoștințele noastre despre cafea sunt câțiva dintre factorii noștri diferentiatori.

STAFF-ul

Pasionați de cafea și de artă preparării cafelei. Toți baristii noștri sunt instruiți pentru a prepara cafeaua conform celor mai ridicate standarde și pentru a o servi cu profesionalism și întotdeauna cu zâmbetul pe buze.
Categorie: Cafenele
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Ted’s Coffee Co."

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat