Teilor in Promenada Mall

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Calea Floreasca Nr. 246B, sector 1, Bucureşti Bucuresti
Web:
http://www.bijuteriateilor.ro/
Email:
office@bijuteriateilor.ro
Modifica date de contact

Program "Teilor"

L-V 10:00-22:00
S-D: 10:00-22:00 Modifica programul

Descriere "Teilor"

Bijuteriile sunt detaliile ce ne definesc stilul și ne pun în valoare personalitatea. Pentru momentele deosebite, pentru daruri memorabile sau clipe de răsfăț, Teilor te așteaptă în oricare dintre locațiile din țară.

Brandul de bijuterii Teilor s-a lansat în 1999, dorind să ofere pasiune, inovație și eleganță – excepțional reprezentate în aur și pietre prețioase. Spectaculos ori discret, elementul definitoriu al brandului nostru se conturează în jurul conceptului de inovație – colecțiile de bijuterii purtând amprenta Teilor – într-o continuă evoluție, nou și imprevizibil, elegant, dar nu întotdeauna clasic.

De peste 10 ani încercăm să satisfacem dorințele unei clientele exigente prin colecții speciale de bijuterii aur, inele de logodnă și verighete cu design autentic cât și servicii la cele mai înalte standarde. Punem accent pe exclusivismul și calitatea produselor noastre, fiecare bijuterie Teilor fiind creată pentru a corespunde în detalii minuțiose preferințelor și personalității clienților noștri.

Magazinul Teilor situat în Mall Promenada confirmă filozofia brandului reunind creații diverse ale unor producători de talie internațională cât și colecții de bijuterii aparținând unor branduri cu tradiție în realizarea bijuteriilor încrustate cu diamante și pietre prețioase – Hulchi Belluni, Antonellis, K di Kuore, Pesavento sau Talento.

Designul futurist cât și nuanțele calde alese în amenajarea magazinului amintesc de intensitatea și textura metalului prețios din care sunt realizate bijuteriile expuse în vitrine.

Vizualurile afișate în interiorul Teilor Mall Promenada surprind prin culori irizante și contururi perfecte senzualitatea feminină și liniile elegante ale bijuteriilor. Astfel, fotografiile realizate de Tibi Clenci ilustrează în mod ideal motto-ul campaniei Teilor 2015:“Dream of a diamond”.

Vitrinele magazinului găzduiesc atât colecții de bijuterii cu un design spectaculos, o varietate largă de verighete și inele de logodnă, cât și piese dedicate fiecărui moment din zi.
Categorie: Magazine bijuterii
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Teilor"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat