Telecom Academy

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Iuliu Maniu 7, corp A, etaj 2 Bucuresti
Telefon:
0746 10.49.99, 0727 76.13.55, 021 313.93.99
Web:
http://www.telacad.ro/
Email:
office@telacad.ro
Modifica date de contact

Descriere "Telecom Academy"

Cursurile CISCO IT Essentials
IT Essentials PC Hardware and Software si IT Essentials 2 Network Operating Systems. Asadar vom descrie aceste cursuri separat deoarece sunt doua cursuri separate. Subliniem inca de la inceput ca IT Essentials 2 nu este dependent de IT Essentials.

IT Essentials PC Hardware and Software
IT Essentials este un curs dezvoltat de compania Cisco Systems ce are ca scop prezentarea in amanunt a tuturor elementelor de baza ce compun un system electronic, facandu-se in principal referire la bine cunoscutele PC-uri.

Cursul este cuprins din doua parti:

computer fundamentals
computer advanced
Partea computer fundamentals este alcatuita din 10 capitole ce descriu functionalitatea unui computer de la modul de alimentare si constructia propriu-zisa a acestuia pana la integrarea sa intr-o retea de sisteme. In principal cursul face generalizare la toate tipurile de sisteme informatice, facand referire atat la functionalitatea acestuia din punct de vedere hardware cat si din punct de vedere software. Partea de concepte elementare se finalizeaza cu un modul in care cursantul este invatat sa comunice cu un client pentru a ii putea rezolva acestuia o problema in cel mai scurt timp si cat mai efficient (capitolul Communication Skills).

Partea computer advanced reia teoria invatata in primele 10 capitole si dezvolta conceptele pentru fiecare tema in parte ( portable devices, network , security, etc.)
Categorie: Cursuri IT
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Telecom Academy"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat