Terasa La Kostas

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Traian 238, BUCURESTI Bucuresti
Telefon:
0733 56.78.27
Web:
http://lakostas.ro/
Modifica date de contact

Program "Terasa La Kostas"

Pentru a putea face o rezervare apelați numărul +40 733.567.827 între orele 10:00-24:00 de luni până Duminică.

Luni – Duminica: 11:00 – 24:00 Modifica programul

Descriere "Terasa La Kostas"

Chef Costel Dumitru – a deschis „portile” La Kostas Taverna in 2012, dupa douazeci de ani in care si-a cultivat pasiunea pentru arta culinara.

Bogdan Marin („Bodo”) – artistul se alatura echipei in anul 2013, cativa ani dupa ce, in Cipru, isi descoperise chemarea pentru gastronomia locala.

Meniul La Kostas Taverna este preparat numai din ingrediente proaspete, pe care le aducem direct din patria bucatariei elene: fructele de mare, pestele, uleiul de masline extravirgin, iaurtul, branza feta, untul, condimentele, rosiile, rucola, ceapa rosie si majoritatea ingredientelor pentru salate, dulciurile traditionale – sarailie, kataif, baclava, dulceturi (de masline Kalamata, trandafiri, portocale, cirese, smochine), halva cu dulceata de trandafiri sau iaurt cu miere si nuci. Aceste lucruri le ofera clientilor nostri garantia faptului ca la noi vor servi intotdeauna preparate nu numai proaspete si traditionale, ci si autentice. Si cu acest lucru nu se pot lauda multe restaurante.

Numai in taverna noastra puteti savura exemplare unice de peste proaspat de captura (Fangri, Sinagrida, Red Spanner), ce pot ajunge pana la 7-8 kg.

Crevetii cu sos de unt si usturoi ce poarta semnatura Chef-ului nostru, Costel Dumitru, sau picioarele de King Crab sunt felurile reprezentative ale La Kostas Taverna si doua dintre motivele pentru care multi dintre noii clienti devin obisnuiti ai „casei”.

Decorul tipic elen, sound-ul discret al trupei Arkadia Band, bauturile traditionale elene venite in completarea meniului adauga un cadru perfect experientei gastronomice.
De aceea, cine vine pe Traian 238, va reveni.
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Terasa La Kostas"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat