The Floor Club&Culture

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Strada Selari 9-11 Bucuresti
Telefon:
0721 60.06.76
Web:
http://www.thefloor.ro
Email:
contact@thefloor.ro
Modifica date de contact

Descriere "The Floor Club&Culture"

Clubul The Floor Club&Culture din Centrul vechi al Bucurestiului - club old style, bar si cafenea - cu petreceri, muzica live, DJ, Stand Up Comedy, Karaoke, lansari, conferinte.

Situat in inima Bucurestiului, in Curtea Sticlarilor, pe Selari la nr. 9-11, primul etaj, The Floor pastreaza atmosfera locului ce isi are inceputul tocmai la 1857. Astfel, fosta sala de bal a fost transformata intr-un open space care poate gazdui pana la 200 de persoane.

Arcadele grandioase, tavanele si coloanele decorate cu foita de aur iti amintesc de perioada cand Bucurestiul era Micul Paris. Toate aceste elemente - reconditionate cu un strop de modernism - imbina perfect trecutul, prezentul si viitorul.

Un loc care poate servi atat celor mai tari petreceri, dar si ca unul care poate gazdui diferite lansari, expozitii sau conferinte.

The Floor este locul unde pe timpul zilei iti poti savura cafeaua sau poti alege din varietatea de ceaiuri pe care ti-o oferim. Mai tarziu te intorci tot aici pentru ca iti oferim altceva in fiecare seara a saptamanii. Fie ca este vorba de Stand Up Comedy, Karaoke, o intreaga noapte plina cu muzica live sau una in care Dj-ul da tonul, aici ai mereu locul tau.
Categorie: Cluburi si Baruri
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "The Floor Club&Culture"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat