Times

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Bulevardul Decebal, nr. 19, Golden Tulip Times Bucuresti
Telefon:
021 316.65.16, 021 316.65.18
Fax:
021 316.65.19
Web:
http://www.timesevents.ro/
Email:
[email protected]
Modifica date de contact

Program "Times"

Luni-Duminica: 12.00 - 23.00 Modifica programul

Descriere "Times"

Doriti sa organizati propria nunta, un botez, aniversarea sau orice alte evenimente personal? Aveti de pregatit evenimente de companie si cautati o sala de conferinte pe masura exigentelor dumneavoastra? O solutie posibila este hotelul Golden Tulip Times.

Cu o locatie centrala, Restaurantul Times este ideal pentru orice tip de evenimente, indiferent ca este vorba de o masa de afaceri, o nunta, botez sau orice alte evenimente private. Prezentarile, petrecerile de craciun sau orice alte evenimente corporate sunt usor de organizat, iar participantii dumneavoastra se vor bucura de o experienta memorabila la restaurantul Times.

Times Cafe este locul unde va puteti rasfata cu aromele delicate ale cafelei excelente, indiferent de momentul zilei; astfel sunteti la 2 minute de centru si aveti la dispozitie un serviciu de exceptie, o atmosfera calda si internet wireless gratuit.

Centrul de Conferinte de la etajul 9 include 3 sali cu vedere panoramica, lumina naturala din plin si toate facilitatile moderne specifice oricaror evenimente: conferinte, reuniuni, meetinguri, seminarii sau lansari de produse.

Nu in ultimul rand, Clubul Cupola aflat la ultimul etaj ofera o perspectiva panoramica deosebita asupra imprejurimilor: locatia centrala, spatiul neconventional si versatil dominat de cupola de sticla - element arhotectural ce individualizeaza cladirea - poate gazdui cu succes orice evenimente, de la conferinte, seminarii sau alte evenimente corporate, pana la evenimente private, nunti, botezuri, aniversari si petreceri private.
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Times"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat