Trattoria "Il Calcio" - Delea Veche

5.0
2 voturi / 2 pareri
Adresa:
Str. Delea Veche 36 Bucuresti
Telefon:
0726 01.03.83
Web:
http://www.trattoriailcalcio.ro/
Modifica date de contact

Descriere "Trattoria "Il Calcio" - Delea Veche"

Suntem bucurosi sa ne fiti oaspeti in spatiul virtual si incantati sa va intalnim deseori si in restaurantele noastre.

Trattoria "Il Calcio" este fondat in 1996, odata cu deschiderea primului restaurant din lant, in Drumul Taberei. Primul restaurant sub brandul Trattoria "Il Calcio" a fost inaugurat in 2001, in Piata Amzei. De atunci am tot crescut si, in prezent, numarul restaurantelor Trattoria "Il Calcio" a ajuns la 8 (odata cu deschiderea TIC - Aheneu). Momentan ne gasiti in diverse puncte din Bucuresti, cat si in Mamaia.
Categorie: Pizza
Modifica descrierea

Pareri despre "Trattoria "Il Calcio" - Delea Veche" (2)

cnaghi pe 12.04.2010 (10:44)

Un loc foarte placut , o atmosfera foarte relaxanta pentru a-ti petrece citeva ore impreuna cu prietenele asa cum fac si eu destul de des,un loc unde poti uita pentru citeva ore de problemele zilnice si toate celelalte si in acceasi masura un loc dragut chiar si pentru o cina in doi sau o aniversare cu prietenii.Servire foarte buna ,personal atent,meniu variat bineinteles pentru cei care iubesc mincarea italieneasca, un loc in care am mincat o pizza mai buna decit am mincat la Roma, preturi rezonabile,deci un loc in care as merge ori de cite ori am ocazia.

Felicitari.
Succes in continuare.
De abia astept sa se mai incalzeasca sa se poata sta afara la mesele din curte unde este foarte placut vara cind este foarte cald si merge fintina arteziana si te mai atinge cite un strop de apa.

kpshunik pe 13.04.2010 (22:16)

trattoria il calcio este un local superb, perfect pentru iesirile intre prieteni sau cand pur si simplu vrei sa iti scoti sotul din casa si il amagesti pur si simplu cu o partida de fotbal vazuta in direct alaturi de o bere buna ...
chiar daca mie nu imi place fotbalul ador sa vin la trattoria il calcio pentru ca sunt innebunita dupa mancarea italieneasca si pentru ca nicaieri nu ma simt la fel de bine si ca acasa decat in restaurantul la trattoria il calcio .... si le urez succes in inaugurarea cat mai multor locale ...

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Trattoria "Il Calcio" - Delea Veche"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat