Triumph - Andre Victoriei

4.0
1 vot / 2 pareri
Adresa:
Calea Victoriei nr.103-105 Bucuresti
Web:
http://www.triumph.com/...
Modifica date de contact

Descriere "Triumph - Andre Victoriei"

Marca Triumph este folosita de peste 100 de ani si firma continua calea dezvoltarii constante în noul mileniu. Multe magazine Triumph sunt deschise în orasele importante din Europa. Prezenta în Asia, India în particular, este întarita cu retele de vânzare în Mumbai, Chennai, Delhi si Bangalore. În 2001, în Europa de Est, este deschisa o fabrica cu tehnologie de ultima ora la Dunaujvaros, Ungaria.
Modifica descrierea

Pareri despre "Triumph - Andre Victoriei" (2)

Loredana pe 18.06.2010 (19:44)

Sutienele de la aceasta firma mi se par cele mai bune. Sustin oarte bine sanii, se gasesc modele foarte frumoase si pentru fetele care au pieptul mai mare, si cel putin eu, decand cumpar lenjerie de la aceasta firma, simt ca s-au redus durerile de spate. Voi continua sa cumpar lenjerie Triumph pentru ca mi se pare de calitate superioara!

dany_bunny pe 19.06.2010 (01:55)

Pana acum nu mi-am cumparat nimic de la ei. Magazinul mi-a placut. Sunt de acord sa dau mai multi bani, daca mi se pare ca e intr-adevar ceva de calitate. Am vazut modele de lenjerie intima clasice, dragute, din materiale faorte placute la atingere. Costumele de baie m-au atras mai mult... cred ca mai degraba in ele as investi, ca tot a venit vara.

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Triumph - Andre Victoriei"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat