Turabo Cafe Radu Beller

2.0
1 vot / 2 pareri
Adresa:
Strada Radu Beller, nr 6 Bucuresti
Modifica date de contact

Descriere "Turabo Cafe Radu Beller"

Un moment de liniste langa un espresso. Sau o discutie aprinsa cu cei mai buni prieteni in fata unui frappe. Tu alegi scenariul, noi oferim locatia si cele mai bune produse din cafea. Toate acestea in Turabo Cafe.

"Turabo Cafe este cel mai mare lant de cafenele din Romania si printre cele mai mari din Estul Europei. Motto-ul dupa care ne conducem este: "Lucram pentru oameni". Indiferent ca este vorba de cei peste 13.500 de clientI care calca pragul cafenelelor noastre zilnic, cei 300 de angajati, unul dintre numerosii colaboratori ai companiei sau oamenii pentru care suntem un sprijin in proiectele sociale pe care le derulam.

"O afacere inceputa in 2003, de trei tineri, s-a dezvoltat astazi, sub conducerea unuia dintre ei, intr-una dintre cele mai dinamice de pe piata romaneasca. O prima locatie, in Bucuresti, in Episcopiei nr. 6, a schimbat radical modalitatea prin care conceptul de "cafenea premium" avea sa fie ulterior inteles."

In orice colt al tarii poti gasi o cafenea Turabo Café: din vestul tarii, in Timisoara sau Oradea, pana la malul marii in Constanta sau Mamaia si din nord, in Baia Mare sau Satu Mare, pana in Capitala. In acest moment, 30 de locatii poarta numele Turabo Café, iar numarul lor este in crestere in fiecare an.
Categorie: Cafenele
Modifica descrierea

Pareri despre "Turabo Cafe Radu Beller" (2)

noemmy pe 08.01.2010 (15:09)

Asta e o gluma de Turabo! Nu se compara cu cea din centru de la Ateneu din nici un punct de vedere. E inghesuita, fitoasa si plina de dorobantisti care fac pe desteptii.

florentina pe 05.12.2011 (19:46)

...buna ziua am vazut anuntul dvs..pentru postul de ospatarita si v-am trimes si eu un cv,,daca mai este valabil postul,,sunt harnica,,constincioasa,,,punctuala la ora programului,, (( nu am vicii--nu fumez ))
.am 23 de ani locuiesc in zona militari,,sunt casatorita si am un baietel de 4 ani...va spun toate acestea ca sa observatii ca-ci caut un post stabil ....daca doriti sa ma chematii la un interviu va las nr.meu de telefon:: 0760.33.99.83...va multumesc si astept telefonul dvs..

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Turabo Cafe Radu Beller"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat