Venus Bridal

5.0
1 vot / 1 parere
Adresa:
Str.Paulescu Nicolae, nr.61; (langa Palatul Cotroceni) Bucuresti
Telefon:
0730 50.33.39
Web:
http://www.venusbridal.ro
Email:
[email protected]
Modifica date de contact

Descriere "Venus Bridal"

Suntem mandri sa va prezentam o gama diversificata de rochii de mireasa si rochii de seara de o calitate deosebita.

Aveti nevoie de o rochie pentru un eveniment special, doriti sa straluciti,sa dobanditi eleganta si rafinament printr-o rochie aleasa?Va intrebati daca nu cumva prietena d-voastra va aparea in aceasi rochie?Acum nu mai trebuie sa mergeti din magazin in magazin sa gasiti rochia potrivita!
Venus Bridal Italy va ofera la preturi avantajoase rochii speciale, rochii deosebite, rochii scurte, rochii lungi, rochii colorate, rochii cu dantela si nu numai.
Va putem oferi peste 3700 de imagini cu modele de rochii, rochii pentru tinerele domnisoare, costume de dama, elegante in combinatii de alb si negru precum si toate culorile dorite.
Accesand acest site, veti descoperi cele mai frumoase fotografii cu rochii de mireasa, fotografii cu rochii de seara, prezentate in cele mai frumoase modele.
Numai la noi veti gasi colectia rochiilor de mireasa si a rochiilor de seara din colectia anului 2009-2010 prezentata de Venus Bridal It, Bella , Ginnis si Little
Maiden.
Modifica descrierea

Pareri despre "Venus Bridal" (1)

symona.nedelcu pe 13.05.2010 (11:48)

Aici este paradisul mireselor. Daca ai pasit vreodata in acest magazin nu iti mai doresti sa-l parasesti prea curand. Daca ar fi sa descriu acest magazin in trei cuvinte, acestea ar fi: STRALUCIRE, ELEGANTA si RAFINAMENT.

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Venus Bridal"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat