Vienna Cafe the Austrian Coffee House

4.1
6 voturi / 6 pareri
Adresa:
Calea 13 Septembrie 90 Bucuresti
Telefon:
(+40) 403 19 01
Modifica date de contact

Descriere "Vienna Cafe the Austrian Coffee House"

This is the place to be if you feel you have to break away from your hectic day: the perfect combination of fine Viennese coffees, Austrian pastries and turn-of-the-century live classical music. Can you resist the temptation of an Apfelstrudel or a Linzer Torte with a Franziskaner Coffee?
Modifica descrierea

Pareri despre "Vienna Cafe the Austrian Coffee House" (6)

pupisori pe 02.04.2010 (13:01)

" Vienna Caffe the Austrian Coffee House" este un loc absolut fermecator!!! Foarte select si foarte curat, te incanta imediat cum le treci pragul prin ambianta linistitoare pe care ti-o inspira muzica lor. Desi nu sunt un fan al cafelei, cand ies cu cineva ma vad obligata sa servesc asa ceva, alaturi de un pahar de vorba. Am fost insa surprinsa de varietatea sortimentelor de cafe, intotdeauna delicioase pe care le-am servit intotdeauna alaturi de un strudel mare si grozav!!!
Recomand cu incredere!

tmarcela2009 pe 06.04.2010 (14:15)

Banuiesc ca nu multi stiti ca defapt croisantul nu este un produs de patiserie tipic frantuzesc. In realitate croisantul a fost inventat in Austria, iar francezii au dezvoltat aceasta idee pe care au "inbunatatit-o" cu diverse arome si creme care mai de care mai delicioase. Totusi, aici la " Vienna Caffe the Austrian Coffee House " avem parte de cele mai bune croisante si cafelute , care le intrec cu mult pe cele din Franta sau Italia..................

tjanina pe 17.04.2010 (14:39)

Mi-a placut foarte mult atmosfera si sortimentul vast de cafele,dar si gustarile,servirea..totul m-a facut sa ma simt ca la Viena,asa cum este si numele cafenelei.Foarte select!

kpshunik pe 18.04.2010 (20:06)

eu sunt inebunita dupa cafea dupa nesuri si dupa cappuccino fie ca sunt in combinatie cu frisca sau cu lapte , cu rom sau cu scortisoara mie imi place tare mult sa beau acest fel de energizante naturale .... aici la vienna cafe the austrian coffe house imi sunt satisfacute cele mai exigente pretentii pe care le-as putea avea din partea unei cafenele mai ales ca locatia in cauza nu este una oarecare ci una de renume ...
de aceea vin chiar des aici ca sa ma delectez cu cele mai bune cafele si cele mai gustoase preparate ....

donjuandemarco pe 21.04.2010 (11:42)

O mini cafenea , dragutza si chiar ieftina , situata in incinta biroului de constatari Omniasig asigurari .

Este chiar ideal sa stai la o cafea , la un suc , pana iti vine randul la constatare.

Servirea este ok , preturi binicele( 5-6 lei un suc )

Au si 4 laptopuri conectate la internet unde iti poti verifica mesul etc

cristina.eric pe 15.11.2010 (18:03)

Atmosfera placuta, cafeaua este foarte buna, aromata, servita asa cum trebuie si recomandata de catre personal in functie de timpul zilei.

Persoanele care intra acolo sunt cam... dubioase, iar locatia nu este una tocmai fericita. Daca stai in zona merita efortul de a merge pana acolo.

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Vienna Cafe the Austrian Coffee House"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat