Viodent

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Strada Năsăud, nr.11, bloc 25, scara 1, parter, apartament 5, sector 5, București Bucuresti
Telefon:
0723 16.77.76, 0722 42.10.08
Web:
http://www.viodent.ro
Email:
office@viodent.ro
Modifica date de contact

Program "Viodent"

Luni-Vineri: 09:00 - 20:00
Sambata: Inchis
Duminica: Inchis Modifica programul

Descriere "Viodent"

Cabinetul stomatologic Viodent si-a inceput activitatea in iunie 2003 avand ca scop furnizarea de servicii stomatologice profesionale, pentru toate categoriile de varsta (copii, adulti, pensionari), dar experienta medicilor nostrii se extinde pe o lunga perioada de timp, lucrand in mediu privat inca din anul 1992.

MISIUNEA cabinetului este de a oferi servicii medicale de calitate si confortul dumneavoastra in timpul tratamentelor, nefiind dispusi sa facem compromisuri cand vine vorba de sanatatea pacientilor nostri.

Echipa noastra este compusa din:

Dr. Moldoveanu Eugenia-Violeta – medic stomatologie generala
Dr. Moldoveanu Mihnea – medic stomatologie generala

Pacientii nostri sunt in primul rand oameni si sunt tratati ca atare. Comunicarea medic dentist – pacient este esentiala pentru noi, oferindu-va alternative de tratament stomatologic potrivite pentru dumneavoastra.

Timpul este important pentru toata lumea, de aceea facem programarile in functie de lungimea si complexitatea manoperelor.

Pentru a executa lucrari dentare de buna calitate colaboram cu laboratoare de tehnica dentara specializate. Preturile noastre sunt accesibile tuturor categoriilor de pacienti.
Deoarece confortul dumneavoastra este important pentru noi, vom face totul pentru a va alina durerea. Cu foarte multa rabdare si cu ajutorul instrumentelor necesare neplacerea si frica vizitei la stomatolog va disparea pentru totdeauna.
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Viodent"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat