Viva Sport

1.7
2 voturi / 1 parere
Adresa:
Strada Orhideelor 3-5 Bucuresti
Telefon:
0788 38.19.67
Modifica date de contact

Program "Viva Sport"

L-V : 08.00 – 22.00
sambata 10.00 – 18.00
duminica inchis Modifica programul

Descriere "Viva Sport"

Situata in complexul R2 din regie, este cu siguranta una din cele mai dotate sali cu aparatura de ultima generatie Daso-Cado, deoarece are spatiu f generos (peste 500 m patrati) si apartine chiar firmei Daso-Cado. O sala foarte frecventata , chiar si de Flamingo Boys (aviz amatoarelor :)).
Categorie: Sali fitness
Modifica descrierea

Pareri despre "Viva Sport" (1)

nobody2000 pe 08.03.2010 (17:02)

Mi-am facut un abonament pe 2 saptamani (din fericire, nu am regretat ca am luat doar pt 2 saptamani), pentru ca stabilisem sa ma duc cu un coleg. Sala este mai mult de bodybuilding, nu prea intretinuta, nu exista antrenori (probabil de aceea sunt si preturile atat de mici), dusurile lasa de dorit, vestiarul la fel... Iar mirosurile devin uneori cam intepatoare... Nu recomand, decat pentru pretul extraordinar de mic. In rest, nu se merita...

cristi pe 03.07.2010 (09:48)

am facut bodybuilding la foarte multe sali din Bucuresti si pot sa va dau o parere avizata.Intr-adevar nu este o sala pentru fitness,dar la capitolul aparate este una din cele mai bune din Bucuresti.In primul rand aparatele daso-cado au cele mai bune unghiuri, nu se compara cu altele,chiar se lucreaza cel mai bine la ele.Apoi sala este foarte aerisita si mare,incapatoare iar preturile sunt cele mai mici.O recomand celor care stiu sa lucreze la aparate si apreciaza calitatea si lucrurile intr-adevar importante pentru acest sport.

Comenteaza
Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Viva Sport"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat