Vodafone Store in AFI Palace Cotroceni

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Bulevardul General Vasile Milea, nr. 4 Bucuresti
Web:
http://www.vodafone.ro/...
Modifica date de contact

Descriere "Vodafone Store"

Vodafone este compania care a implementat prima rețea GSM în România, în aprilie 1997, și primul operator care a lansat serviciile 3G pe piața românească, în aprilie 2005, și apoi nivelul superior de performanță, HSDPA – 3G broadband. De asemenea, Vodafone este operatorul care a lansat prima rețea de date mobile 4G din România, în octombrie 2012.

• susținem și investim permanent în inovație și creativitate;
• răspundem nevoilor în continuă creștere și schimbare ale utilizatorului contemporan de comunicații mobile;
• ne canalizăm resursele și puterea globală pentru a le oferi clienților noștri produse și servicii inovatoare, capabile de a revoluționa experiența de utilizare a telefonului mobil.
Vodafone, liderul pietei de business din Romania, înregistra 8.138.354 de clienţi, la data de 30 iunie 2013.

Vodafone se implica in comunitatea locala prin Fundaţia Vodafone si programele de responsabilitate corporativa inca din 1998. In cei 15 ani de activitate, Fundatia Vodafone a finantat peste 700 de programe in beneficiul copiilor, batranilor, persoanelor defavorizate, cu dizabilitati si al victimelor calamitatilor naturale, cu o investitie totala de peste 15 milioane Euro.

Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, cu aproximativ 409 milioane de clienti, la 30 iunie 2013. Vodafone are divizii in 30 de tari de pe cinci continente si peste 50 de retele partenere in intreaga lume. Pentru mai multe informatii, vizitati www.vodafone.com.
Pe 26 iulie 2012 – Vodafone Experience Store si-a deschis portile pentru toti fanii tehnologiei dornici sa se bucure de o experienta cu adevarat inovatoare.

Vodafone Experience Store este locul in care clientii pot explora si testa lumea Internetului mobil – de la smartphone-urile si tabletele de ultima generatie, pana la toate produsele si serviciile din portofoliul Vodafone, intr-un mediu placut si prietenos.

Vodafone Experience Store ofera tuturor vizitatorilor sai o noua experienta de interactiune si vanzare. Dorim ca acest loc sa devina un punct de reper – nu numai pentru industria noastra – prin asistenta de o calitate superioara acordata clientilor, prin caldura umana si atitudinea deschisa a oamenilor nostri, astfel incat clientii Vodafone sa gaseasca aici solutiile cele mai bune, si totodata, sa ramana cu zambetul pe buze.

Intins pe un spatiu deschis de 500 mp, la etajul 1, Vodafone Experience Store include mai multe zone cu acces direct: zona de Internet mobil, zona de testare si de relaxare, zona de business, zona de info, un spatiu amenajat special pentru copii, precum si un “coffee corner”. Sistemul de proiectie video din magazin acopera o mare parte din spatiu si este un element de noutate care contribuie la atmosfera placuta si relaxanta.

Magazinul are un design unic, care reflecta brandul Vodafone, intreaga experienta a vizitatorilor fiind centrata pe ideea de mobilitate si simplitate.
Categorie: Shopping
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Vodafone Store"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat