Western Union in Cora Lujerului

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Bulevardul Iuliu Maniu nr. 19 Bucuresti
Modifica date de contact

Descriere "Western Union"

La cora te asteptam mereu cu o surpriza placuta Ia Punctul de Beneficii. Alaturi de celelalte avantaje, acum ai posibilitatea sa trimiti sau sa primesti bani rapid chiar din hipermarketul tau cora, folosind serviciile WESTERN UNION. Esti binevenit Ia cora oricand ai nevoie de transfer de bani! E simplu. E accesibil. E Punctul tau de Beneficii.
Timp castigat. Iti poti ridica banii chiar inainte sa faci cumparaturile si astfel scapi de un drum in plus.

Program de lucru extins. Poti transfera bani pana Ia ora de inchidere a hipermarketului, pentru ca urgentele pot sa apara oricand.

Transfer rapid. Poti primi banii in doar cateva minute* oriunde in lume.

Cum trimiti bani ?
Vino in hipermarketul tau cora Ia Punctul de Beneficii cu un act de identitate valabil. Transmite operatorului:
- tara de destinatie
- suma pe care doresti sa o timiti in lei
- numele complet al destinatarului

Dupa ce ai depus suma in lei pe care doresti sa o transferi, precum si comisionul, operatorul Western Union va introduce detalille tranzactiei tale in calculator si va tipari chitanta "trimitere bani". Verifica toate detaliile tiparite pe chitanta si asigura-te ca acestea sunt introduse corect, apoi semneaza chitanta. Pe chitanta vei primi numarul de control al transferului de bani (MTCN: un numar din zece cifre), suma achitata in lei si suma care va ajunge Ia destinatie.

Banii vor fi disponibili pentru a fi ridicati rapid dupa ce ai primit chitanta cu numarul de control. Important de stiut: in general, sumele sunt disponibile la plata in cateva minute, atat cand trimiti bani cat si atunci cand primesti. Intervalul este supus termenilor si conditiilor serviciului, incluzand orarele de functionare ale agentilor si diferentele de fus orar. In anumite tari, pentru a ridica banii, destinatarul trebuie sa comunice operatorului numarul de control al transferului de bani (MTCN).

Cum primesti bani ?
Vino in hipermarketul tau cora Ia Punctul de Beneficii cu un act de identitate valabil. Transmite operatorului:
- tara din care ti-au fost trimisi banii
- numele complet al expeditorului
- suma pe care o astepti
- numarul de control al transferului de bani

Pentru a efectua plata, operatorul Western Union va veriflca actul de identitate si informatiile pe care i le-ai furnizat.

Te rugam sa verifici toate detaliile tiparite pe chitanta “primire bani" pentru a te asigura ca sunt corecte. Operatorul iti va inmana suma de bani in lei si chitanta.

Transfer de bani din Romania in Romania

Si atunci cand esti in tara, dar departe de ai tai, poti sa le oferi celor de acasa o bucurie. Cu Western Union e simplu sa transferi lei peste tot in Romania, pentru ca ai la dispozite peste 6.300 de locatii.

Transfer de bani din strainatate in Romania

Bucuriile mici scurteaza distantele mari, iar tu stii asta cel mai bine. Prin serviciul Western Union , disponibil acum si in hipermarketul tau cora, la Punctul de Beneficii, iti poti ridica rapid banii. Cel care iti trimite bani din strainatate are la indemana reteaua Western Union extinsa in mai mult de 200 de tari si teritorii. In anumite tari, serviciul de trimis bani nu este disponibil, insa clientii pot primi bani.

Transfer de bani din Romania in strainatate

Cei dragi aflati departe de tine pot primi sprijinul tau oriunde s-ar afla. Atunci cand transferi lei din hipermarketul tau cora, de la Punctul de Beneficii, destinatarul tau poate ridica oricare din valutele disponibile in tara de destinatie.

Atentie
Western Union nu recomanda utilizarea serviciului de transfer de bani pentru a plati produse si servicii vandute pe internet. Trimite bani doar persoanelor pe care le cunosti. Western Union este disponibil in peste 200 de tari si teritorii. La 30 septembrie 2013 reteaua numara mai mult de 515.000 de locatii ale agentilor in intreaga lume. La aceeasi data, serviciul Western Union depasise 6.300 de locatii in Romania.
Categorie: Diverse
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Western Union"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat