World Class in Mega Mall

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Pierre de Coubertin, nr. 3-5 Bucuresti
Telefon:
031 103.63.15
Email:
[email protected]
Modifica date de contact

Program "World Class"

L-V 06:00-23:00
S-D: 08:00-22:00 Modifica programul

Descriere "World Class"

World Class, lider în industria wellness-ului autohton, oferă servicii de cinci stele pentru iubitorii de sport, în 14 ţări din Europa şi Orientul Mijlociu.

Centrele World Class oferă acces în sălile de Gym, Aerobic, Cycling şi Relaxation Area SPA, punând la dispoziţia membrilor săi cele mai noi şi moderne servicii de pe piaţă. World Class este locul în care se descoperă sănătatea, prin intermediul exerciţiilor fizice.

Misiunea World Class este să le oferim membrilor noştri un loc plăcut, în afara casei şi a locului de muncă, în care să îi motivăm şi să îi inspirăm să-şi îmbunătăţească stilul de viaţă şi să fim un factor social important în vieţile lor.

Suntem de 14 ani împreună:

14 ani de pasiune, de dinamism, de evoluţie, de echilibru şi spirit de echipă
14 ani de frumuseţe născută din sănătate şi dorinţa unei calităţi sporite a vieţii
14 ani de excelenţă în fitness
14 ani de World Class România
De 14 ani schimbăm vieţi. Peste 100.000 de client şi-au schimbat alături de noi stilul de viaţă şi au inspirit la rândul lor pe cei din jur cu transformări de succes.

Acum este rândul tău să te alături comunităţii World Class şi să ne alegi pe noi drept al 3-lea loc în care trebuie să fii după casă şi birou.

Acum este rândul tău să-ţi schimbi viaţă alături de noi.

World Class este cel mai mare lanţ de fitness din România, însumând 11 centre, peste 300 de angajaţi şi peste 25.000 de membri. Povestea noastră continuă în consolidarea poziţiei pe piaţă având în vizor lansarea a încă 3 cluburi în viitorul apropiat. World Class se diferenţiază de celelalte săli de fitness din România, fiind tot timpul pionierii celor mai noi concept de fitness în exclusivitate în România (programele Les Mills). În echipa noastră se remarcă cei mai renumiţi instructori naţionali şi internaţionali.

Centrele World Class din România oferă acces în sălile de Gym, Aerobic, Cycling şi Relaxation Area & SPA, punând la dispoziţia membrilor săi programe de cinci stele. World Class România are o reţea de cluburi de 5 stele în Bucureşti şi în ţară.

Te aşteptăm să descoperi lumea World Class!
Categorie: Cluburi sportive
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "World Class"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat