World Class in Promenada Mall

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Calea Floreasca Nr. 246B, sector 1, Bucureşti Bucuresti
Telefon:
031 101.24.90
Web:
http://www.worldclass.ro/...
Modifica date de contact

Program "World Class"

Luni - Vineri: 06:00 - 23:00
Sâmbătă - Duminică: 08:00 - 22:00 Modifica programul

Descriere "World Class"

World Class - lider în industria wellness-ului autohton, oferă servicii de cinci stele pentru iubitorii de sport, în 14 ţări din Europa şi Orientul Mijlociu.

Centrele World Class oferă acces în sălile de Gym, Aerobic, Cycling şi Relaxation Area&SPA, punând la dispoziţia membrilor săi cele mai noi şi moderne servicii de pe piaţă. World Class este locul în care se descoperă sănătatea, prin intermediul exerciţiilor fizice.

În 2000, World Class deschidea la Bucureşti primul centru de wellness. În numai 10 ani, compania a înfiinţat mai multe cluburi atât în capitală, cât şi în alte două oraşe din ţară: Timişoara şi Cluj, devenind lider de piaţă în industria de wellness autohtonă.

Filiala din România a brandului suedez este de peste 10 ani într-o continuă dezvoltare. În 2010 a fost deschis clubul Health Academy at InCity, care se bucura de 2600 mp. fiind la momentul respectiv cel mai mare club de fitness din ţară. În 2011 a fost inaugurat clubul Health Academy at Upground, iar în 2012 - Fitness Center America House. În vara anului 2013 se aşteaptă deschiderea clubului Health Academy Titan, care va fi primul club într-o clădire dedicată în totalitate membrilor World Class.
Categorie: Sali fitness
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "World Class"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat