Yellow Place in Vitantis Shopping Center

5.0
2 voturi / 1 parere
Adresa:
Şoseaua Vitan Bârzeşti, nr. 7 A Bucuresti
Telefon:
0726 11.38.37
Web:
http://www.loc-de-joaca.ro
Email:
[email protected]
Modifica date de contact

Program "Yellow Place"

L – D 10.00 – 22.00 Modifica programul

Descriere "Yellow Place"

Va asteptam cu drag la Yellow Place – loc de joaca si petreceri pentru copii in mall-ul Vitantis Bucuresti. Am pregatit cu dragoste si grija o lume magica in care copiii, de la bebelusi de 6 luni pina la voinici de 12 ani, se vor juca intr-un mediu sigur cu jucarii potrivite fiecarei virste, sub atenta noastra indrumare.

Zona prichindeilor este mare, are piscină cu bile, tobogan, plusuri, jocuri de constructie, jucarii potrivite vârstei si nevoilor copiilor între 6 luni si 3 ani. Cei mai mari au la dispozitie o structura modulara pe 2 nivele, saltea gonflabila, piscina cu bile, masinute cu pedale, papusi, masini de curse, playstations, sevalete pentru pictura, multe alte jocuri si jucarii.

Organizam petreceri cu ocazia aniversării zilei de nastere sau zilei onomastice, spectacole de teatru pentru copii, concerte, lansari de carte, precum si cursuri si ateliere de lucru.

In zona dedicata activitatilor creative am amenajat o biblioteca cu acces permanent, unde gazduim seri de citit povesti, pictam, desenam si ne distram.

Pentru cei mai mici dintre pitici, care nu merg înca la grădinita, există programul Before kindergarten. Asta înseamnă că în fiecare dimineata de luni până vineri, de la 10 la 12 ne adunam sa citim povesti, sa desenam, sa cântam si evident, sa ne jucam.

Intreg spatiul de joaca este acoperit cu placi de cauciuc granulat de 4 cm grosime, care furnizeaza o suprafata sigura pentru mers si pentru joaca, sint moi si calduroase, antiderapante si, cel mai important, protejeaza copii si absorb foarte bine socurile la impact.

O oră de joaca costă 10 lei în timpul săptămânii si 12 lei în weekend si de sărbători. Pe baza cardului de fidelitate se acorda un discount de 10% (la 9 ore platite a 10-a este gratuit).
Categorie: Locuri de joaca
Modifica descrierea

Pareri despre "Yellow Place" (1)

YellowPlace pe 09.10.2018 (13:08)

Yellow Place s-a redeschis în “Galeriile Titan”, la etajul 2, începând cu data de 5 septembrie 2018. Am amenajat cu dragoste si grija un spatiu in care copiii cu vârste cuprinse între 1 și 10 ani se pot juca intr-un mediu sigur cu jocuri si jucarii, sub atenta noastra indrumare. La 5 intrari la locul de joaca achitate integral a 6-a este GRATUITA .
In plus, avem un spațiu distinct, exclusiv pentru petreceri, în care organizam evenimente pentru copii de la 1 la 15 ani: petreceri, aniversari, ateliere de creatie, lansari de carte, cursuri, ateliere de storytelling, caligrafie, scriere creativa si seminarii pentru adolescenti.

Locația este ușor accesibilă, la stația de metrou Titan, și are multe facilități pentru părinți: un magazin EMAG, un foarte frumos restaurant cu terasă și vedere spre parc, coafor, sală de fitness WorldClass , librărie, MegaImage, farmacie și multe alte magazine.
www.loc-de-joaca.ro

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Yellow Place"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat