Zebra Caffe

4.4
7 voturi / 4 pareri
Adresa:
Bulevardul Octavian Goga Bucuresti
Telefon:
031 800.55.57
Web:
http://www.zebracaffe.ro/
Modifica date de contact

Descriere "Zebra Caffe"

Zebra café, conceputa ca si un lounge urban, amplasata nu departe de Km 0 al Bucurestiului, este locul unde se concentreaza o parte din centrul financiar si business al capiatalei. Incercam sa oferim un loc potrivit pentru cine cauta in miezul zilei, un colt de liniste si relaxare.

Interiorul locatiei ofera multiple spatii de relaxare, in care poti sa sta de vb cu prietenii, pe canapelele comode si primitoare, cu un design minimalist purtand accente de alb si negru care intaresc brandul locatiei.
Categorie: Cafenele
Modifica descrierea

Pareri despre "Zebra Caffe" (4)

cristina.badea pe 15.02.2010 (17:09)

Foarte interesant decorul la Zebra. Mi-a placut mult si mancarea si servirea. Sunt foarte atenti la clienti.

rcc pe 08.11.2010 (19:19)

Eu ma intalnesc des cu prietenii la Zebra Caffe pentru ca este in centrul Bucurestiului, fara sa fie in zona aglomrerata.Gasim aici o atmosfera moderna, placuta. Eu nu sunt bautoare de cafea, dar imi plac cokatilurile non alcoolice pe care le au, deserturile si pizza. Preturile nu sunt exagerate, sunt cam cele ce se obisnuiesc in toate cafenelele din Bucuresti.

Dragut e fetele care servesc, dar nu fac exes de zel in amabilitate.

cristi2flor pe 09.11.2010 (10:34)

mi-au placu cam toate preparatele pe care le servesc...subscriu,pizza este una dintre cele mai bune

copilul_eu pe 03.05.2011 (10:02)

Un loc in care poti savura noi tipuri de cafea de cea mai inalta calitate, si unde te poti bucura alaturi de prieteni si familie intr-un mediu sofisticat si primitor,suntem convinsi ca romanii stiu sa apreciaze sincer cafeaua buna.
Întreaga atmosferă din cafenea ne poartă în altă lume. Turbane, covoare ţesute în zeci de culori, mese joase cu scaune mici, narghilele şi lămpi vitralii. Iar gazdele nu te lasă să pleci până nu te răsfaţă şi cu bunătăţi orientale.
Le multumim copiilor ca ne-au dat ocazia sa cunoastem o cafenea de vis cu ospatari care servesc cu atentie si atentii la orice cand vrei sa mai comanzii ceva.

Totul este ok.
Au niste deserturi de te lingi pe buze...
Cind mergeti la cafenele trebuie sa specificati “espresso” sau filtru, cafea la ibric. bacsisu e musai peste tot pt orice service direct.

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Zebra Caffe"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat