Zvon Cafe (Decebal)

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
B-dul Decebal, nr.9, Sector 3, Bucuresti Bucuresti
Telefon:
021 321.00.19, 0763 52.88.18
Web:
http://www.zvoncafe.com
Email:
office@zvoncafe.com
Modifica date de contact

Program "Zvon Cafe (Decebal)"

10:00 – 02:00 (zilnic) Modifica programul

Descriere "Zvon Cafe (Decebal)"

Cu o experiență de peste un deceniu de activitate și o rețea de cafenele bine dezvoltată în București și câteva din marile orașe ale țării, ZVON Café continuă să se extindă și să își satisfacă clienții în maniera sa unică.

ZVON Café s-a dezvoltat cu muncă, pasiune, perseverență, multă grijă și atenție către nevoile clienților. Calitatea este cuvântul de ordine pentru noi, iar inovația este una dintre cheile progresului. Ne dorim să evoluăm și să îmbunătățim continuu experiența clienților noștri. Astfel, vom redescoperi împreună povestea cafelei ZVON, cu secretele și surprizele din spatele ei.

ZVON Café asigura standarde de calitate a produselor și serviciilor, printr-un meniu divers cu răspunsuri pe toate gusturile, o echipă profesionistă, servire impecabilă și o atmosferă aparte, care îmbină stilul simplu cu rafinamentul detaliilor. Savoarea cafelei – marcă proprie, preparatele derivate, ceaiurile, cocktailurile, precum și gustările sau deserturile din meniul cafenelei vor da tonul unei experiențe de neuitat pentru fiecare nou client ce va intra în spațiul ZVON, iar utilizarea unor rețete proprii originale, cu ingrediente atent selectate, va surprinde și cele mai exigente cerințe ale acestuia.

ZVON Café vă așteaptă cu ușile deschise în locațiile sale pentru o experiență cu bun gust și fără cusur în fiecare simplă ceașcă de cafea.
Categorie: Cafenele
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Zvon Cafe (Decebal)"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat