Antoanella Look

4.0
3 voturi / 6 pareri
Adresa:
Str Libertatii, Nr 5 Buzau
Telefon:
0238 71.01.52
Modifica date de contact

Descriere "Antoanella Look"

Compania Antonella Look SRL efectueaza servicii de infrumusetare - coafura, cosmetica, manichiura, pedichiura. Firma noastra are o echipa de 3 angajati. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare.

Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine.

Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre.

Antonella Look SRL este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii, care in mod cert va va aduca reale satisfactii.

Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.
Modifica descrierea

Pareri despre "Antoanella Look" (6)

ODIANA pe 05.06.2011 (10:57)

am ramas placut surprinsa de un pesonal tanar si dinamic, care sta la dispozitia clientului. pun in practica toate cunostintele acumulate pentru a satiface toate cerintele clientilor. personalul se prefectioneaza in permanenta pentru a fi la curent cu noile trenduri. Dana hair stilista e dovata vie in acest sens. felicit intreaga echipa. m-am aranjat acolo cand am fost nasa, atunci mi-am fosrmat aceasta parere

iulialecs pe 22.06.2011 (10:04)

Am fost o singura data aici cu o prietena si am fost impresionata de amabilitatea personalului, de atmosfera de aici si de felul cum sunt tratati clientii. Am promis ca aici voi merge cu prima ocazie cand voi avea chef sa ma relaxez si sa ma infrumusetez.

ODIANA pe 29.06.2011 (12:25)

Personalul este foare simpatic, fetele te fac sa te simti ca acasa. Ambinetul este unul in trend, curat si mereu igineizat ceea ce creaza siguranta. Produsele folosite in cadrul acestui sunt de calitate. Rezultatele sunt pe masura pretentiilor clientilor. Recomand acest salon cu caldura.

bianca pe 17.08.2011 (16:09)

recomand acest salon.fetele sunt exceptionale mai ales dana. o sa fiti multumite daca veti ajunge aici

coryalecs pe 29.09.2011 (20:17)

este adevarat ca am avut ceva retineri la inceput dar apoi am fost placut surprinsa de cei de aici, de rezultatele obtinute si de calitatea serviciilor.

cami pe 24.03.2012 (14:23)

as dori sa aflu unde s-a mutat din Dorobanti, si un mobil al DANEI, va rog, daca are cineva, pt o programare.merci.

Alexandra pe 18.09.2014 (14:51)

mai are cineva un numar de telefon al Danei?are salonul Antoanella, era in Dorobanti inainte acum e la clubul politistilor

Comenteaza
Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Antoanella Look"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat