Hanul Crasmarita

4.7
11 voturi / 6 pareri
Adresa:
Strada E 85, Nr 1 Buzau
Telefon:
0238 71.72.13, 0238 71.72.40
Fax:
0238 71.72.13
Web:
http://www.crasmaritadinbuzau.ro/
Email:
rezervari@crasmaritadinbuzau.ro
Modifica date de contact

Descriere "Hanul Crasmarita"

Hanul Crasmarita din Buzau este o surpriza arhitectonica placuta prezenta la intrarea in Buzau in localitatea Maracineni la intersectia DN2 cu E85.
Hanul Crasmarita din Buzau se afla pe malul raului Buzau pe locul unde in trecut se faceau schimburile de cai pentru postalioanele ce legau Moldova de Muntenia. Aceasta tema o regasim intr-o pictura ce se afla pe frontispiciul hanului.
Este un han construit in stilul architectural specific romanesc antebelic dupa cele mai noi norme europene in domeniul turismului cu ajutorul Programului SAPARD de dezvoltare a turismului rural si este clasificat la 3 margarete.
Constructia este originala si practica, impletind armonios stilul rustic cu cel modern.
Denumirea Hanului Crasmarita din Buzau provine de la titlul renumitei melodii cu acelasi nume a binecunoscutului interpret de muzica populara Benone Sinulescu, cel mai mare promotor al meleagurilor buzoiene.
Hanul Crasmarita din Buzau, cea mai noua realizare a complexului Moara Dragaicilor, se prezinta vizitatorilor cu o pensiune absolut originala de circa 30 de locuri de cazare, un restaurant traditional, localizat intr-o moara veche cu terasa in carute traditionale, „Salonul Vanatoresc”, „Salonul Drumetilor si a Targovetilor” cu tereasa hanului in cerdac, „Salonul Boieresc”, „Crama Domneasca”, curtea interioara a hanului amenajata cu terasa sub bolta de vie, foisor cu gratar, piscina cu jacuzzi.
Modifica descrierea

Pareri despre "Hanul Crasmarita" (6)

monica78mica pe 26.03.2010 (15:34)

Super tare am facut petreceri acolo, si o nunta mai restransa a unei verisoare si a fost super-super, de la organizare si meniu diversificat pana la amabilitatea personalului.merita sa incerci!!!

stroevivi pe 16.05.2010 (11:50)

foarte deosebit,tot timpul cu ceva nou,am auzit numai cuvinte de lauda

straton_mari pe 23.12.2010 (06:28)

Am mancat acolo si mi-a placut foarte mult, mai ales ambianta, decorul, totul te incanta.Mi-a placut enorm si interiorul hanului. Personalul este dragut si se poarta ireprosabil iar macarea foarte buna. Daca ar fi sa dau o nota... pai 9!

sanda61 pe 25.12.2010 (12:48)

Foarte spatios, elegant, meniu diversificat si foarte gustos. Am fost de fiecare data cu placere, o data la o nunta, altadata la o petrecere de 8 martie. A fost super de fiecare data. Felicitari!

coryalecs pe 17.02.2011 (12:40)

Foarte original acest restaurant situat intr-o moara veche cu terasa situata pe carute traditionale, un loc in care se impleteste foarte interesant stilul rustic cu cel modern, iar mancarea este excelenta, cu specific romanesc. Foarte frumos!!!

SAVUFLORI86 pe 13.08.2011 (14:36)

Super frumos !!!

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Hanul Crasmarita"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat