Khloe in Aurora Mall

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
B-dul Unirii nr. 232, Buzău Buzau
Modifica date de contact

Program "Khloe"

L-V 10:00-22:00 / S-D 10:00-22:00 Modifica programul

Descriere "Khloe"

Rochiile sunt esenţiale în sezonul cald. Uşor de purtat şi confortabile, te ţin la adăpost de temperaturile în creştere şi nu au nevoie de prea mult styling sau accesorizare. Doar iei rochia pe tine, încalţi nişte sandale sau tenişi, îţi completezi ţinuta cu o geantă, două-trei bijuterii, eventual un sacou sau o jachetă subţire, şi eşti pregătită să ieşi la plimbare!

Iată cele mai chic rochii dacă îţi doreşti un look elegant şi feminin de primăvară:

Rochia cu imprimeu floral

Florile sunt simboluri ale primăverii, aşadar nu vei da greş dacă alegi rochii imprimate cu diferite motive florale. Dimensiunea prinţului nu contează, important e să transmită ideea de primăvară, căldură, lumină şi relaxare. Alege culori vii şi vesele, şi materiale subţiri, vaporoase, care îmbracă lejer formele corpului şi îţi permit să te mişti în voie.

Rochia din dantelă

Dantela este un material feminin şi senzual, în plus e subţire şi lasă pielea la vedere. Ai grijă însă să nu dezvălui mai mult decât trebuie – alege o rochie din dantelă căptuşită sau rochii ce au doar mânecile sau decolteul din dantelă. În funcţie de stilul rochiei, asortează accesorii elegante gen perle, broşe preţioase, clutch minimalist, pantofi cu toc, o pălărie chic, sau casual – bijuterii din metal sau lemn, tenişi simpli ori sandale cu talpă joasă, geantă tip messenger sau rucsac din piele.

Rochia în culori intense

În sezonul cald, se poartă culorile calde, vii şi vesele. Uită de nuanţe pământii şi tonuri mohorâte, alege verde crud, galben solar, albastru electric, roşu aprins! Îţi vei pune astfel în valoarea pielea bronzată şi te vei face imediat remarcată. Regula de stil de care trebuie să ţii cont când porţi rochii în culori puternice este să îţi completezi ţinuta cu accesorii în nuanţe deschise, pastelate.

În magazinul Khloe din Aurora Mall te aşteaptă cele mai chic rochii de primăvară. Vino să îţi alegi preferatele!
Categorie: Haine dama
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Khloe"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat