Leonardo in Winmarkt Dacia Buzau

1.8
3 voturi / 6 pareri
Adresa:
Piata Daciei nr. 1, etaj 2 Buzau
Modifica date de contact

Descriere "Leonardo"

O imagine "unicat", o prezenta in cele mai mari orase din Romania, Ungaria si Bulagaria si o larga gama de produse la preturi mai mult decat accesibile sunt doar trei dintre argumentele succesului firmei Leonardo. In cei 16 ani de prezenta pe piata de incaltaminte si accesorii, numele Leonardo s-a impus prin respectarea stanardelor calitatii in cele mai mici detalii. Desi initial Leonardo a fost implicat in activitati de import-export si distributie in domeniul incaltamintei inca din 1990, abia in 1994, in conjuctura unei piete imature, Leonardo deschidea primul magazin specializat in comercializarea incaltamintei, in Oradea.

Unul dintre atuurile numelui Leonardo este calitatea produselor de incaltaminte si de marochinarie, garantata prin colaborarea cu cei mai prestigiosi producatori din Europa, in special din Italia si Germania, dar si cu cei mai reprezentativi producatori autohtoni. Toate sortimentele de incaltaminte urmaresc ultimele tendinte din moda internationala, indiferent ca este vorba despre produse destinate femeilor, barbatilor sau copiilor.
Modifica descrierea

Pareri despre "Leonardo" (6)

mada_mv pe 26.04.2010 (10:23)

nu gasesc pantofi de ocazie in tot Buzaul. Avem mall-uri dar cam "sarace" in incaltaminte. Acest Leonardo nu-mi place ca au numai modele din anii trecuti, iar vanzatoarele ......n-au chef niciodata.

vios77ro pe 27.04.2010 (10:31)

eu merg in acest magazin cand au reduceri , daca am noroc si ma duc in primele zile gasesc lucruri de calitate si destul de frumusele

coryalecs pe 04.03.2011 (19:38)

Uneori gasesc pentru copil incaltari de calitate la preturi acceptabile, dar nu se intampla mereu asta, mai ales ca uneori reducerile sunt cam ciudate aici, una scrie pe raft si alta afli la casa.

ratza155 pe 04.10.2011 (20:45)

Mereu gasesc ce-mi doresc in leonardo.Este imposibil sa nu ti se potriveasca o pereche de incaltaminte.
Locatia magazinului este buna,chiar in centrul orasului

Uneori preturile sunt mai ridicate.

cosminuta84 pe 20.10.2011 (23:56)

Sincer in fiecare sezon imi cumpar de la Leonardo incaltaminte.sunt foarte multumita de produsele din piele.dar si cele de inlocuitor sunt la fel de comode..anul asta mi-am luat 2 perechi de opincute din inlocuitor si am fost ff multumita..
norocul e sa prinzi oferte 1+1/2 sau reduceri gen50-80%..pentru articolele din piele..faci adevarata afacere in asemenea situatie..insa e cam greu caci reducerile sunt cam la terminarea sezonului...nu ai sa gasesti niciodata reduceri evidente la cisme/ghete in octombrie -noiembrie ci abia in februarie-martie...cand normal ai nevoie de incaltaminte de primavara..
fetele care sunt pe sala sunt foarte amabile si asta conteaza foarte mult ..intre timp am devenit prietene cu unele din ele..stiu sa-si atraga clientii si sa puna accent pe ce te avantajeaza in privinta incaltamintei.de aceea raman fidela magazinului Leonardo din Winmarkt ..(desi mai sunt inca 2 mag Leonardo in buzau..pe str cuza voda si in mall Galeria..

nu-mi plac papucii de casa si pantofii aceia ff impopotonati...cu miii de paiete si tocuri imense..su talpa transparenta...ciudati rau de tot dupa parerea mea..

coryalecs pe 23.10.2011 (21:24)

Nici nu-ti arde sa studiezi prea mult modelele cand nu e niciuna pentru tine. Unele pareau dragute, altele nu, am vazut si ceva promotii. Nu prea mai intru, foarte rar, m-au dezamagit.

Cam greu de gasit marimi mici iar eu de asa ceva am nevoie. Oare de ce gasesc numai de la 36 in sus? Cum sa gasesti ceva daca nu exista marimea ta?

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Leonardo"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat