Premaman in Aurora Mall

4.5
4 voturi / 4 pareri
Adresa:
B-dul Unirii nr. 232, Buzău Buzau
Web:
http://www.premaman.com/...
Modifica date de contact

Descriere "Premaman"

Premaman - “designer vestimentar pentru viitoarele mamici, bebelusi si copii.” Caldura, confort si o atmosfera placuta sunt elementele sunt elementele care te intampina in magazinele noastre. Premaman iti ofera toate cele necesare atat pentru femeia insarcinata si bebelus cat si pentru copii cu varsta de pana in 10 ani: hainute, accesorii si articole de puericultura.

Toate impreuna intr-un singur magazin. Pentru ca ne gandim meru la clientele noastre, stilistii nostrii lucreaza pentru a crea colectii exclusiviste de haine si accesorii. La Premaman cu siguranta veti gasi produse pentru toate gusturile la preturi reale. Gama de puericultura are intotdeauna produse inovatoare, deoarece combinam creativitatea noastra cu know-how-ul celor mai buni producatori de pe piata! Produsele Premaman pot fi gasite doar in magazinele noastre de retail.
Modifica descrierea

Pareri despre "Premaman" (4)

rusu_cipriana pe 01.03.2011 (10:23)

Am vizitat magazinul Premaman impreuna cu cativa prieteni si am fost placut impresionat de calitatea hainutelor si a lucrusoarelor pentru copii. Am inceput sa cumpar si eu hainute de aici pentru piticul meu pentru ca gasesc produse mai deosebite si de buna calitate.

coryalecs pe 04.03.2011 (20:19)

Copilul meu nu mai este un bebelus, dar cumpar frecvent de aici pentru cate o prietena sau ruda care a nascut de curand. Sunt modele foarte dragute si calitativ superioare.

serban_eugenia pe 08.03.2011 (08:21)

Am cumparat lucruri de aici cand s-a nascut nepotelul meu. Au hainute pentru copii atat de dragute in modele variate, culori deosebite de o calitate foarte buna ca nu puteam sa ma hotarasc ce sa cumpar asa ca am luat de 2 ori mai multe decat am planificat. .

stroevivi pe 13.03.2011 (11:23)

hainutele de aici sunt in pas cu moda,o ambianta placuta,frumos amenajat
preturile destul de bune

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Premaman"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat