Raspberry Fashion

0.0
0 voturi / 1 parere
Adresa:
Soseaua Spatarului, Nr. 14, Buzau Buzau
Telefon:
0238 71.21.87, 0764 26.55.23
Fax:
0238 71.21.87
Web:
http://www.raspberryfashion.ro/
Email:
[email protected]
Modifica date de contact

Program "Raspberry Fashion"

Pentru orice informatie va stam la dispozitie de Luni - Vineri intre orele 8:00 - 17:00 si sambata intre orele 9:00 - 13:00. Modifica programul

Descriere "Raspberry Fashion"

Raspberry vine cu o istorie indelungata in domeniul modei, activand inca din 1996 in numeroase ramuri ale acestei industrii. Anul 2005 a adus o schimbare importanta pentru brandul romanesc, fiind momentul in care Raspberry a deschis primul magazin stradal in Buzau, urmat apoi de magazine in alte orase precum Focsani, Bacau si Galati.

In prezent, Raspberry creeaza si produce pentru piata romaneasca si doreste sa devina un nume de referinta in domeniul modei, atat prin prezenta sa online cat si offline.

Raspberry pune accent pe calitate si design modern, atat prin croiala cat si tendinte stilistice si spera sa castige increderea si loialitatea tuturor clientelor, indiferent de preferinte vestimentare sau stil personal.

De aceea, Raspberry realizeaza colectii feminine, folosind cele mai bune materiale si aplecandu-se indeosebi asupra detaliilor ce fac diferenta. Experienta in confectii garanteaza grija pe care o avem fata de calitate si finisaje impecabile.

Astfel incat, sezon de sezon, propunem clientelor colectii in cele mai noi tendinte gandindu-ne, in primul rand, la necesitatile si preferintele acestora.
In acest sens, atat in magazinul online cat si in cel fizic puteti alege dintr-o gama completa de piese vestimentare si accesorii, de la jachete la rochii maxi si genti.

Raspberry are o misiune deosebita: aceea de a ajuta orice femeie sa isi construiasca o garderoba completa, de calitate si accesibila, indiferent de varsta, stil vestimentar sau stil de viata.
Categorie: Haine dama
Modifica descrierea

Pareri despre "Raspberry Fashion" (1)

Violeta pe 08.07.2013 (14:37)

Echipa super promta! M-am inteles cu echipa la fel de bine prin email, ca si prin telefon. Persoane foarte politicoase, cu rabdare, care chiar doresc sa te ajute.
Mentionez ca eu in proportie de 90% fac shopping online, deci pot spune ca am experienta.
Am comandat 4 rochii seara. Maine dimineata m-au si sunat sa precizeze ca o rochie din pacate nu mai este marimea dorita de mine - la alte siteuri pur si simplu nu mi-au trimis articolul si nici nu m-au anuntat in asemenea cazuri.
Fiind in neposibilitatea de ea intra pe site in mom respectiv, mi-au prezentat optiunea de a pune comanda on hold pana ma decid la o rochie in schimb.
Intr-un final am finalizat comanda, rochiile au ajuns in maxim 24h, intr-o sambata, dar imi erau mari.
Luni am sunat la Raspberry sa le explic ca vreau sa trimit rochiile inapoi, insa nu vreau banii, ci 2 din rochiile primite vreau o marime mai mica, si celelalte 2 as vrea sa le inlocuiesc cu ceva nou aparut pe site.
Nu a fost nicio problema, la telefon am rezolvat totul in 5 minunte, am facut comanda, mi-a explicat cum va decurge comanda si returul. Dupa care am primit si email de storno a vechii comenzi si email de confirmare a noii comenezi.
Sfatul meu e sa cumparati cu incredere de la Raspberry Fashion.
O zi buna!

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Raspberry Fashion"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat