Restaurant Casa Ispas

5.0
5 voturi / 4 pareri
Adresa:
Strada Victoriei nr. 4 Buzau
Telefon:
0722 78.42.05
Web:
http://www.casaispas.ro/
Modifica date de contact

Program "Restaurant Casa Ispas"

Zilnic : 10.00-23.00 Modifica programul

Descriere "Restaurant Casa Ispas"

Modifica descrierea

Pareri despre "Restaurant Casa Ispas" (4)

stroevivi pe 10.04.2010 (11:16)

am fost aici la doua nunti,la una dintre ele fiind nasa dar si pentru a servi masa.
Căutările specialistului în arta culinară, Dumitru Ispas, de a răspunde unei nevoi apărute de puţină vreme pe piaţă şi anume, aceea a unui spaţiu destinat întîlnirii oamenilor de afaceri s-a concretizat. "Casa Ispas", aşa cum a fost generic intitulată, aduce intimitatea şi confortul unei întîlniri pentru cele mai exigente persoane. Încă de la intrare, atmosfera te destinde. Mobilerul rustic, dar confortabil, te face să te gîndeşti puţin mai mult la ceea ce meriţi, într-un moment de răgaz, după o lungă rundă de negocieri sau, de ce nu, la începutul unei afaceri prospere. Se poate spune că ambianţa creată de elementele de decor, noţiune de mult uitată în vîltoarea unei aprige lupte de menţinere pe piaţă, atît de investitorii care poposesc aici, dar şi de adminstratorii unor astfel de locuri de întîlnire, aduce farmecul de demult, al unui local apreciat. Lemn, metal, mătase şi catifea sînt elementele care dau atmosfera unui spaţiu amenajat cu gust. Şi asta nu e totul.

Clientul se simte bine
În "Casa Ispas" se ţine la etichetă. Un element şi el uitat de mulţi dintre cei ce activează în acest domeniu şi care, nici după 17 ani, nu-i înţeleg sensul. Clienţii cu pretenţii îl cunosc totuşi, pentru că stă în firea lucrurilor. Personalul poate şi ştie să citească
dorinţele clienţilor şi asta pentru că "maestrul" Ispas ştie să le transmită ceea ce este mai important într-o anumită situaţie, mai mult sau mai puţin delicată. Nu numai servirea rapidă contează, ci altceva mult mai subtil, ce face clientul să se simtă bine.
Şi totul începe de la garderobă, acolo de unde climatul de linişte învăluie localul.
Specialiştii fac totul după anumite reguli nepercepute, însă de clienţi, făcînd ca întregul lor ansamblu să funcţioneze ireproşabil.

modificat de stroevivi pe 10.04.2010 (11:17)

ODIANA pe 11.04.2010 (22:28)

Eu am fost mireasa si nasa in acest loc minunat, este exact cum spune nasa stroevivi mai sus, dar o sa mai plusez si eu. Am numai amintiri frumoase aici, nu stiu cu ce sa incep mai intai. De la intreg personalul, ambianta, calitatea in tot, sunt cu succes imbinate pentru a face clientul sa se simta special. Atmosfera este distinsa as zice mai mult de atat ca e un stil englezesc vechi.

Ce mult conteaza ca personalul sa stie sa isi serveasca clientul si sa il faca sa uite de grijile cotidiene, sa i se acorde atentia meritata, asta se intampla la Casa Ispas, si cu mana pe inima spun ca nu se intampla aasta in mule locatii.

Domnul Ispas vegheaza si participa in acelasi timp ca totul sa fie indeplinit la cele mai inalte cote. Profesionalismul este la el acasa, la Casa Ispas. Aici se pot petrece momente de neuitat, se mamanca extraordinat datorita bucatarilor de exceptie, diversificarea preparatelor fiind un punct forte. Totodata se pot incheia afaceri importante ambientul conteaza f mult, pentru ca eticheta conteaza in astfel de momente, iti poate aduce un plus in negociere. Sunt foarte multe de spus, insa o sa ma opresc aici, cuvantul cu care inchei este EXCEPTIONAL!!!

loredanag pe 22.02.2011 (14:55)

mar interesa cat este meniul acolova rog

Comenteaza
iulialecs pe 03.01.2011 (10:18)

Diversitate, rafinament, calitate, ambient placut si relaxant, delicatese una si una, doar vorbe frumoase despre acest local in care am fost cam de vreo patru ori, dar am fost placut impresionat.

stroevivi pe 03.04.2011 (12:31)

am fost la o petrecere de majorat selecta.mi-a placut mult ambianta si servirea.

spatiul cam mic

m@dw pe 17.07.2012 (19:23)

M-ar interesa cat este meniul pentru un majorat, daca stiti...

Comenteaza
Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Restaurant Casa Ispas"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat