Splend'Or in Aurora Mall

4.0
1 vot / 3 pareri
Adresa:
B-dul Unirii nr. 232, Buzău Buzau
Telefon:
0238 43.91.23, 0733 88.47.06
Modifica date de contact

Descriere "Splend'Or"

Magazinul Splend'or combina stilul traditional cu eleganta prezentarii produselor. Splend'or este o usoara cale de acces catre cele mai sofisticate piese de bijuterii si cele mai inovative tehnici de masurare a timpului. Moda si acuratetea sunt acum de la sine intelese.
Categorie: Magazine bijuterii
Modifica descrierea

Pareri despre "Splend'Or" (3)

coryalecs pe 28.03.2010 (19:02)

Am fost de cateva ori in magazinul Splend`or din complexul Aurora Mall,B-dul Unirii,nr.232,parter. Ce pot sa spun? Vanzatoarele au fost foarte amabile si rabdatoare cu toata lumea,deci si cu mine; preturile nu mi s-au parut exagerate,ba chiar,unele,acceptabile. Am vazut foarte multe modele de bratari,cercei,coliere,inele,ba chiar,seturi foarte frumoase cu diferite pietre pretioase sau semipretioase. Sincer,pana acum nu m-am hotarat sa cumpar ceva anume,dar mi-am propus asta de nenumarate ori. Sper ca atunci cand voi avea timp si dispozitia necesara sa ma hotarasc sa aleg ceva potrivit pentru mine,care sa nu ma dezamageasca. Chiar imi doresc un set finut din argint sau aur alb,cred ca urmeaza sa-l aleg in curand chiar din acest magazin.

coryalecs pe 20.05.2011 (12:59)

Un magazin care plaseaza in centrul atentiei clientul, cu dorintele si nevoile sale. Am gasit ce cautam adica o pereche de cercei din argint foarte, foarte frumosi si nu foarte scumpi. Super!

georgiana pe 08.10.2011 (20:54)

Stie cineva daca si duminica e deschis ?

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Splend'Or"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat