Alessa in Polus Center

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Str. Avram Iancu, nr. 492-500 Cluj Napoca
Web:
http://www.alessa-bijuterii.ro
Modifica date de contact

Descriere "Alessa"

Anul 2006 a fost momentul in care am considerat ca piata din Romania s-a maturizat mult in materie de calitate si rafinament,apreciind la adevarata valoare "manufacturing"-ul in domeniul bijuteriilor.

Daca pana atunci 95% din diamantele si pietrele pretioase slefuite in fabrica noastra luau drumul pietei externe, acum circa un sfert din productie se transforma in bijuterii care se intorc in magazinele din Romania.

40 de muncitori,doi maestrii bijutieri, un expert international in pietre pretioase si o echipa de consilieri in tranzactii la bursa ,prin munca si experienta lor de 10 ani fac sa straluceasca in palma dumneavoastra fiecare bijuterie cu povestea ei nestiuta.

Este prima data in Romania,cand o casa de bijuterii poate sa onoreze absolut orice comanda de diamant sau piatra pretioasa, pentru o bijuterie creeata de noi sau executata de orice alt atelier de bijuterii din lume.

Este prima data in Romania,cand o casa de bijuterii vine in fata clientului cu un certificat de expertiza din partea BNR,pentru valorile pe care le tranzactioneaza.

Niciodata pana acum, o firma romaneasca nu a detinut un certficat Kimberlley pentru Romania, care sa demonstreze astfel accesul direct pe bursele de diamante ale lumii, fara trei-patru intermedieri succesive.

In modul acesta credem noi ca placerea de a purta o bijuterie superba este dublata de certitudinea investitiei reale, vesnice pentru familia dumneavostra.
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Alessa"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat