bigstep in Polus Center

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Str. Avram Iancu, nr. 492-500 Cluj Napoca
Telefon:
0770 86.02.59
Modifica date de contact

Program "bigstep"

Luni - Duminică : 10:00 - 22:00 Modifica programul

Descriere "bigstep"

bigstep® comercializează peste 700 de modele de încălţăminte pentru copii, mai mult de 80% dintre acestea fiind aprobate şi recomandate de asociaţiile medicale internaţionale de pediatrie ca fiind benefice creşterii şi dezvoltării sănătoase a picioarelor copiilor.

În dorinţa de a oferi încălţăminte de calitate superioară, bigstep® colaborează cu producători de încălţăminte cu cea mai mare recunoaştere mondială, aceştia fiind: PEDIPED (SUA), PABLOSKY (Spania), RICOSTA (Germania), GARVALIN (Spania), PRIMIGI (Italia), AGATHA RUIZ DE LA PRADA (Spania), BIOMECANICS (Spania), GEOX (Italia), GUESS (SUA) şi RALPH LAUREN (SUA).

Aceste mărci specializate şi recunoscute în industria de încălţăminte pentru copii oferă garanţia unor pantofi atent proiectaţi şi realizaţi pentru a îndeplini toate cerinţele unui picior în creştere, din materiale de cea mai bună calitate, având în acelaşi timp un design atractiv atât pentru copii cât şi pentru părinţi.

bigstep® oferă pantofiori potriviţi pentru bebeluşi, pentru primii paşi ai copilului, pentru grădiniţă sau şcoală, cât şi încălţăminte pentru activităţile şi joacă în aer liber, având mărimi cuprinse între 17 şi 43.
Categorie: Haine pentru copii
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "bigstep"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat