Blue Life Medical Center

0.0
0 voturi / 3 pareri
Adresa:
Str. Observatorului, nr.109 Cluj Napoca
Telefon:
0264 43.87.91
Web:
http://www.bluelife.ro/...
Modifica date de contact

Program "Blue Life Medical Center"

Luni-Vineri: 07:30 - 19:30
Sambata : 07:30 - 14:00
Duminica: Inchis Modifica programul

Descriere "Blue Life Medical Center"

Centrul Medical Blue Life situat pe str. Observatorului 109 – Cluj Napoca (in zona Spitalului de Recuperare – intrarea de pe strada Padurii nr.1) a fost deschis in prima parte a anului 2009.
S-au avut in vedere toate necesitatile unei familii, astfel asigurandu-se o gama larga de analize (in incinta laboratorului) si consultatii medicale de specialitate acordate deopotriva pentru copii si adulti.
Modifica descrierea

Pareri despre "Blue Life Medical Center" (3)

ana muresan pe 05.07.2010 (14:12)

In sfarsit un centru medical unde am putut discuta cu doamna doctor ginecolog 35 minute, fara sa se grabeasca si fiind foarte atenta sa-mi " traduca" termenii medicali, astfel incat sa pot sa inteleg despre ce afectiune sufar si cum sa o tratez..
Analizele de laborator se fac tot acolo, deci am economisit timp, bani (au reducere de 10 %) si am obtinut un serviciu de calitate.
Va recomand policlinca Blue!

Andreea pe 03.01.2011 (12:43)

Copilul meu de 2 ani a avut nevoie de niste analize de laborator.Adresandu-ma Centrului Medical BLUE LIFE am avut parte de o intampinare si o atmosfera placuta,unde copilul nu a fost bruscat ,unde nu s-a strigat la copil.Din contra, dupa recoltare am parasit centrul medical cu un copil cu zambetul pe buze si cu un balon in mana.Va felicit BLUE LIFE!

gabbis pe 23.01.2011 (12:07)

Un centru modern unde pot sa imi fac anual investigatii medicale si de laborator, mergand cu placere si fara stresul pe care mi-l provoaca policlinicile de stat

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Blue Life Medical Center"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat