ChicBijoux in Polus Center

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Str. Avram Iancu, nr. 492-500 Polus Center, intrarea 2 in față la Zara Cluj Napoca
Telefon:
0364 41.34.22
Email:
[email protected]
Modifica date de contact

Program "ChicBijoux"

Luni - Duminică : 10:00 - 22:00 Modifica programul

Descriere "ChicBijoux"

Chic Bijoux vă invită în lumea fascinantă şi magică a bijuteriilor din argint cu pietre preţioase şi semipreţioase. Bijuteriile din argint cu pietre preţioase şi semipreţioase se adresează tuturor doamnelor şi domnişoarelor care apreciază frumuseţea, gingăşia şi vor să fie chic indiferent de eveniment, fie că este vorba de o zi la serviciu sau de o petrecere, dar şi domnilor ce devin tot mai interesaţi de accesorizarea ţinutelor.

Bijuteriile din argint sunt cele care au adus şi aduc o notă de rafinament, distincţie oricărei ţinute vestimentare. Iar cele din oţel inoxidabil sunt uşor de accesorizat şi purtat la ţinutele casual oferind stropul de eleganţă feminină oricărui outfit. Pe lângă bijuteriile din argint simple sau cu pietre preţioase şi semipreţioase am creat pentru dumneavoastră şi o categorie de lux care cuprinde bijuterii lucrate în filigran sau placate cu aur. Iar pentru a fi mereu punctuale vă oferim ocazia de a alege şi un ceas potrivit personalităţii voastre.

Dinamism, curiozitate, vitalitate, senzaţie şi noutate transmit şi bijuteriile special create pentru bărbaţi. Potrivite atât pentru ţinutele casual cât şi pentru cele elegante, noi vă aducem brăţări din oţel inoxidabil şi piele, inele din oţel inoxidabil, pandantive şi lănţișoare din oţel inoxidabil, ceasuri de diferite design-uri precum şi alte accesorii necesare unui bărbat pentru a avea un outfit complet.

În ceea ce priveşte ţările de provenienţă a superbelor noastre bijuterii acestea sunt reprezentate India – teritoriul fascinant al pietrelor preţioase, al misterului şi frumuseţii; Israel – care ne învăluie cu eleganţa şi rafinamentul bijuteriilor sale; Italia – simplitatea şi eleganța bijuteriilor sale ne ajută să fim frumoase indiferent de ţinută şi ocazie şi nu în ultimul rând România care impresioneaza prin talentul şi îndemânarea cu care au fost create bijuteriile handmade.

În câteva cuvinte Chic Bijoux este o firmă interesată să aducă un plus de rafinament, eleganţă şi frumuseţe tuturor doamnelor şi domnișoarelor pasionate de bijuteriile din argint cu pietre preţioase şi semipreţioase, dar şi domnilor care îşi doresc să fie mereu în pas cu moda printr-un outfit stilat. Fie că vrem să facem un cadou, să ne accesorizăm pentru o ţinută casual sau elegantă, soluţia este Chic Bijoux.
Categorie: Magazine bijuterii
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "ChicBijoux"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat