CUPIO in Iulius Mall Cluj

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
str. Alexandru Vaida-Voevod, nr. 53B Cluj Napoca
Telefon:
0735 52.70.26
Web:
http://cupio.ro/
Modifica date de contact

Program "CUPIO"

10:00 - 22:00 Modifica programul

Descriere "CUPIO"

Am fondat Cupio in anul 2011 si ne mandrim cu faptul ca este o companie 100% romaneasca, ce si-a inceput activitatea intr-un moment in care piata produselor cosmetice profesionale era slab dezvoltata sau acaparata de branduri straine.

Inca de la inceput, comercializam produse cosmetice profesionale, destinate atat saloanelor de infrumusetare, cat si consumatorilor finali. Desigur ca, pe parcursul acestor ani, ne-am dezvoltat si am imbunatatit continuu, atat produsele (prin retete originale si tehnologii revolutionare), cat si serviciile oferite clientilor.

In prezent, avem peste 5000 de produse in portofoliu si 8 branduri proprii: CupioGels, Cupio To Go, Cupio One Step, Cupio Acryl DELUXE, CupioLash, Cupio ProDepil, Cupio in the City, Cupio Spa. ;)

Astfel, la magazinele Cupio se regasesc produse profesionale esentiale pentru orice specialist din domeniile: manichiura, machiaj, ingrijire corporala si infrumusetare.

Este inca o performanta reusita, in acest timp relativ scurt, si anume aceea de a oferi clientilor, atat posibilitatea de a face cumparaturi in magazine fizice, cat si accesul NON-STOP, rapid si sigur, la o platforma online performanta.
Categorie: Magazine cosmetice
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "CUPIO"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat