Danielle's Salon

5.0
1 vot / nicio parere
Adresa:
Strada Tipografiei nr. 28 Cluj Napoca
Telefon:
0745 25.41.13
Web:
http://www.daniellessalon.ro
Email:
[email protected]
Modifica date de contact

Descriere "Danielle's Salon"

Ştim că întotdeauna ţi-ai dorit să te menţi frumoasă, energică şi sănătoasă, deaceea te invităm la salonul nostru pentru ca tu, femeia modernă şi dinamică, să afli cum poţi beneficia de serviciile noastre de înfrumuseţare de care ai nevoie.
În continuare îţi vom arăta cum poţi să devi mai frumoasă şi mai apreciată de cei din jur, recăpătându-ţi încrederea în tine.
Cheltuieşte mai puţin pentru că la noi primeşti mai mult datorită bonusurilor pe care ţi le oferim. Una sau două ore petrecute într-un centru de relaxare sau salon de înfrumuseţare înseamnă o pauză bine meritată, necesară pentru a pleca acasă mai radioasă, cu pielea şi trupul reîmprospătate dar şi pentru a te regăsi.
Centrul nostru de înfrumuseţare propune programe complexe pentru corp (de slăbire, de tonifiere, de relaxare, anticelulitice), cât şi faciale (de hidratare, antirid).
O bună informare înseamnă un atu în faţa duşmanului. Astfel ducând o luptă susţinută şi cu un plan bine organizat vom nimici acest duşman, atacându-l ca în orice luptă bine susţinută, atât din exterior cât şi din interior.
Categorii: Impachetari, Masaj
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Danielle's Salon"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat