DESIREE in Iulius Mall Cluj

0.0
0 voturi / 1 parere
Adresa:
str. Alexandru Vaida-Voevod, nr. 53B Cluj Napoca
Telefon:
0731 86.52.13
Modifica date de contact

Program "DESIREE"

10:00 - 22:00 Modifica programul

Descriere "DESIREE"

Desiree inseamna pasiune, promisiune, dragoste si poveste. Desiree iti povesteste despre frumusetea aurului si stralucirea diamantelor, pentru ca tu sa afli cele mai noi informatii, sa primesti cele mai bune sfaturi de la specialisti si sa te poti bucura de recomandari pentru bijuteriile potrivite tie sau celor dragi.

Desiree este o retea nationala de magazine dedicate bijuteriilor din aur si argint. Cea mai mare importanta este acordata in continuare unui standard ridicat, fara compromisuri.
Categorie: Magazine bijuterii
Modifica descrierea

Pareri despre "DESIREE" (1)

bota zoia pe 03.11.2019 (13:03)

Nimic.

Am comandat verighete din aur galben in combinatie cu aur alb si diamante ( ptr.nunta de argint) si dupa cateva luni de purtare sau ingalbenit de tot. Voi merge la bijuterie sa verific daca este aur de 18 K asa cum am comandat si diamante, ca am serioase indoieli ca am primit ce am platit, ca sa nu mai spun ca au venit cu intarziere si la momentul serbarii evenimentului ne-au lipsit. Sunt hotarata sa ma adresez protectiei consumatorului, iar daca aurul nu este de calitatea celui comandat chiar politiei.

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "DESIREE"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat