Elle Institut

2.8
3 voturi / 4 pareri
Adresa:
Strada Anatole France nr. 4 Cluj Napoca
Telefon:
0264 44.23.93
Web:
http://www.elle-cluj.ro/
Modifica date de contact

Pareri despre "Elle Institut" (4)

olenamol pe 08.12.2010 (11:36)

Serviciile sunt foarte bune, atmosfera e luxoasa si toata lumea e draguta. preturile sunt ok.

ana1000 pe 27.11.2014 (09:26)

Este (sau pare a fi) curat.

Am fost ieri la Elle Institut pe Anatole France nr 4. M-am simtit ca intr-o hala rece si foarte galagioasa. Imaginati-va vreo 5 persoane (angajatele) stranse intr-un grup vorbind, care mai de care mai tare, tot felul de trivialitati. In acelasi timp mai mergea si muzica tare, un dance de proasta calitate.
Pe jos este gresie, probabil asta amplifica zgomotul si senzatia de frig. Am plecat de acolo cu dureri de cap.

Coafeza avea fixul ca ei sunt salon "de lux". Cand am facut o sugestie, coafeza mi-a raspuns cu "daca mergeti in locuri de doi bani,...". Nu stiu cum isi permite afirmatii de genul. (Eu locuiesc in Zurich, Elvetia de multi ani. De acolo mi-am luat, probabil, ideile "de doi bani".)

Doream o nuantare. M-am uitat peste catalogul de culori care il au. Nu aveau culoarea care o doream si trebuiau amestecate mai multe culori. Am rugat coafeza sa-mi spuna in ce proportie are de gand sa amestece culorile. Pe de o parte, pentru a face eu ajustari de proportie (era, de exemplu, o culoare anume care nu-mi prea placea, si era una care imi placea mai mult). Pe de alta parte, pentru ca vroiam sa stiu cum sa ajustez pe data viitoare sa imbunatatesc rezultatul - de exemplu dintr-o nuanta mai mult si din alta mai putin. Doamna nu a vrut sa-mi spuna cum are de gand sa faca proportiile in ruptul capului, ca e "secret" si asta e "regula" lor.
Rezultatul a fost prost. Mi-a pus proportional prea mult din nuanta care nu-mi placea.
A trebuit sa-mi puna a doua tura de nuantator (alta nuanta) sa-mi repare. Din pacate, sunt nemultumita de rezultat.

Ea mi-a repetat de vreo 10 ori, sau mai mult, ce frumoasa e culoarea care mi-a facut-o (care mie nu-mi place). Cu fiecare noua afirmatie, ma irita si mai mult. In meseria asta cred ca e fundamental sa poti citi cand clienta are chef de vorba sau nu. Eu stateam cu ochii inchisi in timp ce-mi usca parul, eram obosita, iar ea vorbea aproape incontinuu.

Am plecat de acolo un pachet de iritare.

Pentru profesionalism, Anatole France nr. 4 este adresa gresita.

ana1000 pe 27.11.2014 (15:58)

Tocmai am fost sunata de la Elle Institut ca au uitat sa ma taxeze pentru pensatul care l-am avut inaintea coafatului de ieri. Si imi cereau sa ma duc sa le duc 15 lei.
I-am amintit doamnei ca greseala este numai a lor, 100%. In plus eu locuiesc in cealalta parte a orasului. Daca iau taxiul pana acolo ma costa de 3 ori mai mult, plus timpul pierdut. Prin urmare, eu nu-mi pierd timpul sa ma intorc acolo sa le platesc 15 lei care au uitat sa-i taxeze ieri, cu toate ca le-am dat bonul de la pensat. Ea m-a jignit si mi-a inchis telefonul.

Husky69 pe 02.02.2015 (17:52)

Buna ziua, sunt clienta la elle institute de aprox 3 ani de zile si de fiecare am fost primita cu zambet si satisfacuta de rezultatele fetelor care m au servit! Recomand cu caldura serviciile elle

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Elle Institut"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat