Farmec in Centrul Comercial Central

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Strada Regele Ferdinand, nr. 22-26, Cluj-Napoca Cluj Napoca
Telefon:
0264 59.66.65
Web:
http://www.farmec.ro/
Modifica date de contact

Descriere "Farmec"

Asemeni curentelor artistice, frumuseţea se transpune, de-a lungul timpului, în forme care mai de care mai expresive, conforme epocii sub pecetea cărora se nuanţează. Canoanele frumuseţii se schimbă într-un ritm extrem de alert, însă există lucruri care rezistă peste timp, asemeni unor obiecte de artă preţioase. Tradiţia celor 120 de ani de existenţă a „casei cu farmec” – sau Farmec, cum ne cunosc prietenii produselor noastre – a arătat că există ceva mai presus de frumuseţe.

Farmecul poate fi exprimat în mii de feluri, răzbate orice reguli şi nu se doreşte a fi definit, deoarece fiecare îi găseşte propriul sens. De la fascinaţia unui zâmbet, unei priviri, de la o voce caldă, la o culoare sau o paletă de culori şi un amalgam de parfumuri.

Când am creat produsele Farmec, nu ne-am gândit la reguli, la cum să ai buzele mai pline, pielea mai închisa la culoare şi simetrii perfecte, ne-am gândit la tine şi la frumuseţea ta naturală. Am ales să îţi arătăm că eşti frumoasă şi să punem în valoare acele mici trăsături care te fac diferită de toate celelalte femei. De aceea, vei regăsi în produsele noastre ingrediente care îţi vor dezvălui personalitatea, care adaugă lumină, culoare şi contrast frumuseţii tale naturale.
Categorie: Magazine cosmetice
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Farmec"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat