FLANCO in Iulius Mall Cluj

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
str. Alexandru Vaida-Voevod, nr. 53B Cluj Napoca
Telefon:
0264 48.71.21
Web:
http://www.flanco.ro/
Modifica date de contact

Program "FLANCO"

10:00 - 22:00 Modifica programul

Descriere "FLANCO"

Flanco este unul dintre cei mai importanti retaileri autohtoni de produse IT&C, electronice si electrocasnice. Compania opereaza in acest moment o retea de peste 75 de magazine in cele mai importante regiuni comerciale ale tarii. Flanco este orientat catre nevoile voastre, prin cea mai buna oferta de produse, solutii de creditare avantajoase si o gama larga de servicii – compania oferind astfel solutii complete pentru intreaga familie.

Magazinele Flanco va asteapta cu o gama impresionanata de produse printre care televizoare, masini de spalat, calculatoare, sisteme home cinema, laptop-uri, aparate frigorifice, camere foto, electrocasnice de bucatarie, aparate de ingrijire personala, aparate de aer conditionat, aragazuri, incorporabile.

Dar si cu servicii adaptate nevoilor oricarui client, cum sunt garantia all inclusive, retur produse in 31 de zile, livrare gratuita oriunde in tara, consultanta specializata, card de fidelitate, sistem avantajos de rate, testare produse, instalare produse, servicii creditare, card de credit.
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "FLANCO"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat