Gemstones Bijou in Centrul Comercial Central

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Strada Regele Ferdinand, nr. 22-26, Cluj-Napoca Cluj Napoca
Telefon:
0264 45.08.81, 0730 33.09.26
Web:
http://www.gemstones.ro/
Modifica date de contact

Descriere "Gemstones Bijou"

Cu multi ani de experienta acumulati in domeniul pietrelor pretioase, firma Gemstones a pus bazele productiei de bijuterii din aur cu pietre pretioase in Timisoara, Romania , la inceputul anului 2002.

In acelasi an compania a cunoscut o perioada de expansiune deschizand mai multe magazine.

Odata cu cresterea cererii pe piata bijuteriilor cu pietre pretioase, in august 2003, firma Gemstones a deschis un nou laborator de productie dotat cu cea mai noua tehnologie in domeniu. Datorita investitiilor si calitatii de exceptie a bijuteriilor produse, firma Gemstones intentioneaza sa-si dezvolte radical lantul de magazine in mai multe localitati reprezentative in comertul de bijuterii cu pietre pretioase.

Tot la capitolul investitii trebuie mentionata si inalta calificare a personalului de productie , calificare efectuata pe aceeasi noua tehnologie de catre firma “Luigi dal Trozzo”, firma producatoare a acestor capodopere in domeniu. Fara aceste eforturi, Gemstones nu ar fi putut sa indeplineasca cererea tot mai mare in domeniul calitatii si diversificarii bijuteriilor produse.

Dintr-o mica afacere de familie, Gemstones a inflorit si a devenit o firma cunoscuta si pe piata internationala , colaborand cu firme de notorietate in domeniu.
Categorie: Magazine bijuterii
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Gemstones Bijou"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat