Gradinita Kinderland

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Str.Aron Densusianu Nr. 42 Cluj Napoca
Telefon:
0264 44.23.64, 0744 76.27.72
Fax:
0264 44.23.64
Web:
http://kinderland.quartz-software.com/...
Email:
[email protected]
Modifica date de contact

Descriere "Gradinita Kinderland"

GRADINITA KINDERLAND este o gradinita germana, ceea ce inseamna ca predarea intregului program se face exclusiv in limba germana materna la sectia germana .
Invatarea acestei limbi este obiectivul principal al gradinitei.

Limba romana cu Limba engleza intensiv avem doar o grupa, de asemenea limba maghiara cu germana sau engleza intensiv tot numai o grupa.

Suntem o gradinita cu predare in limba materna germana, romana cu engleza intensiv , maghiara cu germana sau engleza intensiv, care functioneaza de sapte ani in sistemul national de invatamant din 2002 in baza autorizatiei I.S.J.CLUJ, Ministerului Educatiei si Cercetarii, urmand programa acestuia si pe cea a Colegiului Pedagogic din Sibiu pentru limba germana si a noastra propie in care am luat ce am gasit mai bun si din cele 5 tari partenere (pentru sectiile engleza si maghiara bineinteles colaboram cu Anglia si Ungaria).

Programa respecta reglementarile MECI, continutul didactic urmarind conceptul educational "Pyramide" al Institutului de pedagogie CITO – Germania si al UNIVERSITATII DIN BERLIN CU CARE AVEM CONTRACT PERMANENT DE PRACTICA SI SCHIMBURI DE EXPERIENTA.
Categorie: Gradinite
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Gradinita Kinderland"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat