Hanul Dacilor 1

5.0
6 voturi / 4 pareri
Adresa:
Strada Constantin Brancusi nr. 6 A Cluj Napoca
Telefon:
0752 06.74.59
Web:
http://www.hanul-dacilor.ro/
Modifica date de contact

Descriere "Hanul Dacilor 1"

ocalul este situat în cartierul Gheorgheni, are o capacitate de 220 locuri, atât pentru fumători cât şi pentru nefumători. La parter se află cafeneaua, la primul etaj este restaurantul cu zona de fumători iar la mansardă este salonul de nefumători. Amenajarea, mobilierul şi decorurile din restaurant sunt realizate în cea mai mare parte manual, de diverşi artişti şi mesteşugari autohtoni. Servirea mesei se face de către chelneri îmbrăcaţi în costume tradiţionale, iar bucatele cu specific românesc sunt aşezate pe platouri de lemn şi vase romane. Aprovizionarea se face zilnic, asigurându-se astfel calitatea şi prospeţimea constantă a tuturor produselor. Predomină produsele autohtone, prepararea acestora făcându-se fără aditivi alimentari, respectând cu stricteţe reţetele tradiţionale şi legile siguranţei alimentare. În unitatea noastra este implementat sistemul HACCP, astfel garantându-se siguranţa clienţilor noştri.

Vă puteţi bucura de un repertoriu bogat în melodii populare, adunate din toate regiunile şi vremurile româneşti.

Restaurantul Hanul Dacilor se adresează celor care tânjesc după o masă bună, cu preparate româneşti, servită într-un decor ce împrumută motive ale culturii tradiţionale.
Modifica descrierea

Pareri despre "Hanul Dacilor 1" (4)

mailralu pe 14.04.2010 (12:50)

hanul dacilor este favoritul meu .este cea mai buna mancare !!! sper sa nu vada mama ce scriu, dar de multe ori intrece "mancarea ca la mama acasa " :). pe langa faptul ca mananci foarte bine este o atmosfera extraordinara, personalul este f atent
am avut aici intalniri de afaceri , iesiri cu prietenii , cu sotul meu , la toata lumea il recomand. prietenii ma intreaba in gluma " alt restaurant nu aveti in cluj?"

alexandrinapop pe 15.04.2010 (16:27)

Mie mi-a placut in mod deosebit acest local prin faptul ca se serveste o mancare extraordinara , servirea este buna,ospatarii amabili , cu zambetul pe chip si acest fapt ma incanta pentru ca sunt putine acele locuri in care ospatarul tau sa te serveasca f bine si sa sa nu fie incruntat sau sa iti mai dea farfuria de masa sau alte cele de genul ...pentru ca pe la noi se practica din pacate.
Sunt si deserturi foarte bune iar daca vrei sa inviti pe cineva pentru a face o parere buna atunci eu recomand acest loc .Pentru pasionatii de ciorbe ...recomand ciorba de fasole in paine de casa ...super :)

Leilacar pe 20.05.2010 (18:37)

E foarte buna mancarea la acest restaurant,am fost de cateva ori acolo(am norocul ca stau si destul de aproape de acest restaurant :D ) si pot sa zic k de-abia m.-am putut ridica de pe scaun dupa ce am terminat de mancat :D asa buna si consistenta este mancarea ..va recomand sa incercati si voi ..si sigur va veti intoarce si a doua oara sa gustati din minunatele preparate de la hanul dacilor

simo12 pe 07.02.2011 (10:29)

ciorba de fasole in paine proaspata de casa....o nebunie.....personal si servire ireprosabaila, ca la mama acasa..,..platouri de porc foaarte bine asezonate cu muraturi de la butoi....ce mai ca-n Ardeal

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Hanul Dacilor 1"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat